Ny Personaldirektör utsedd

| 27 april, 2021 | 0 kommentarer

Kommunstyrelsen beslutade i dag den 27 april, att utse Björn Linder till ny personaldirektör i Varbergs kommun.

Björn Linder kommer närmast från Borås Stad där han är HR-chef på vård- och äldreförvaltningen. Björn har en lång och bred erfarenhet från olika roller inom HR-området i Borås Stad och Svenljunga kommun.

– Det känns jätteroligt att få komma till Varberg. Det är en kommun med ett starkt varumärke som befinner sig i en spännande utveckling. Jag har väldigt positiva bilder av Varberg och det som händer här. De bilderna har förstärkts under rekryteringen, säger Björn Linder, tillträdande personaldirektör.

Björn tillträder den 16 augusti. Charlotta Cellbrot, förhandlingschef på personalkontoret, kommer fram till dess vara tillförordnad personaldirektör.

Carl Bartler om rekryteringen

– Vi hälsar Björn varmt välkommen till Varberg. Han är med sin kompetens, erfarenhet och energi den chef vi har sökt till rollen som personaldirektör och han blir ett bra tillskott i kommunens koncernledningsgrupp. Björn blir en viktig person i vårt fortsatta arbete med kompetensförsörjning, jämlikhet och god arbetsmiljö i vårt växande Varberg, säger Carl Bartler, kommundirektör

Kort om Björn

Björn Linder är 48 år gammal och uppvuxen i Stockholm. Han är bosatt i Bollebygd sedan 25 år tillbaka, gift och har två barn. Björn har en kandidatexamen i personal- och arbetslivsfrågor från Göteborgs Universitet.

Carl Bartler, kommundirektör
E-post: [email protected]
Telefon: 073-032 23 23

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *