Ny regionchef på Veidekke Infrastruktur

| 25 november, 2021 | 0 kommentarer

Fredrik Indevall har utsetts till ny regionchef för Veidekke Anläggning SydVäst. Han tillträder tjänsten den 1 januari 2022.

– Det här känns riktigt bra, säger Marcus C Nilsson, verksamhetsområdeschef för Veidekke Infrastruktur i Sverige. Fredriks förmåga att vara involverande, bygga framgångsrika team, genomföra projekt med hög lönsamhet, hög kvalitet och med nöjda kunder gör honom till ett självklart val som ny Regionchef i Anläggning SydVäst.

Fredrik med sina 15 år i Veidekke är en trygg ledare med Veidekkes värderingar högst upp på listan, vilket bådar gott inför framtiden. Han efterträder Peter Svenningsson som chef för en stabil region med fina projekt inom infrastruktur, en bra orderstock och med kompetenta medarbetare vilket gör att utgångsläget framåt ser riktigt bra ut.

– Detta blir både spännande och kul och jag ser fram emot att få fortsätta jobba ihop med alla i regionen i min nya roll som regionchef, säger Fredrik. Utmaningar kommer alltid att finnas, men är det något jag lärt genom åren så är det att om vi sköter oss i projekten och bemannar oss rätt så brukar det alltid sluta på ett bra sätt.

För mer information, vänligen kontakta:

Marcus C Nilsson, verksamhetsområdeschef Veidekke Infrastruktur, tel. +46 76 840 05 56

Fredrik Indevall, regionchef Veidekke Anläggning SydVäst, tel. +46 76 126 40 43

Veidekke i Sverige ingår i Veidekke ASA som är Skandinaviens fjärde största entreprenör med ca 8 100 anställda. Veidekke ASA är noterat på Oslobörsen och hade 2020 en omsättning på ca 38 miljarder NOK.

Veidekke bedriver entreprenadverksamhet inom bygg- och anläggningsområdet. Verksamheten i Sverige har ca 2 200 anställda och en omsättning på ca 12,2 miljarder NOK (2020).

Veidekke Entreprenad AB, Box 1503 SE-172 29 Sundbyberg, Svetsarvägen 15, SE-171 41 Solna tfn +46 8 635 61 00

E-post: [email protected] – Internet: http://www.veidekke.se/

Finansiell information om Veidekke finns på http://no.veidekke.com

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *