Nya orders från USA

| 4 maj, 2021 | 0 kommentarer

Beroende på coronarestriktionerna har mässor och möten där vi normalt kunnat visa upp Zoom Uphill ställts in i USA och de flesta andra länder. Vi börjar nu se en lättnad kring detta.  

Mycket glädjande är därför att vi nu de senaste dagarna fått in order på 24st Zoom Uphill. Den största delen är ett direkt resultat från mässan ”Vietnam and all Veterans Reunion” i Florida 11-18 april. Totalt fick vår distributör Zoom-USA där in 24st seriösa intresseförfrågningar som nu resulterat i 20st orders. De övriga 4 Zoom Uphill vi fått order på är 2 via Independence Fund och så 2 till från Zoom-USA. Totalt värde av de ordrar vi fått är ca 240.000 dollar för Zoomability.

Mässan i Florida var den första mässan på nästan 12 månader som Zoom-USA kunde delta i. De räknar nu med att kunna marknadsföra Zoomen i mer normal omfattning på mässor och möten framöver.

Hur övriga marknader kommer att reagera när coronarestriktionerna släpps succesivt vet vi inte ännu med säkerhet, men det troliga är att vi också här i Europa får en positiv effekt.

För att inte riskera den upprampning av produktionen som vi räknar med framöver har också ett par av våra största ägare, som också finns representerade i styrelsen, lånat ut 750 tkr för att trygga inleveranserna av vissa mer kostsamma komponenter. Lånen är sedan tänkta att kvittas med 500 tkr vid inlösen av TO1 mot aktier 17-31 augusti, och resterande 250 tkr med kontanter. 

Leverans av nu lagda ordrar från USA beräknas börja i slutet av Q2 men huvudsakligen ske under Q3 i år.  

För mer information kontakta

Pehr-Johan Fager
VD Zoomability Int AB
[email protected]
0709-203961

MAR
Denna information är sådan information som Zoomability Int AB är skyldigt att offentliggöra enligt
EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons
försorg, för offentliggörande den 4 maj 2021.

 

Om Zoomability Int. AB (publ) 

Zoomability har utvecklat och säljer en eldriven terränggående elrullstol, Zoom Uphill®, anpassad för personer med funktionsnedsättning i de nedre extremiteterna, men passar alla som vill ha en häftig körupplevelse. Den har rönt stor uppmärksamhet främst i USA, men även i Sverige och övriga Europa. Det är en hybrid mellan traditionella eldrivna rullstolar-PWC (såsom konkurrenterna Permobil, Otto Bock och Pride) och fyrhjulingar-ATV. Zoom Uphill® har funktionaliteten och de ergonomiska kvalitéerna som en PWC och körkapacitet och stabiliteten som hos en ATV. Den är unik i sin design då den tack vare sin patenterade bottenplatta är både lätt och smidig såväl som stark och stabil och lämpar sig därför både för tuff terräng och urbana miljöer. Zoom Uphill® möjliggör ett friare liv för personer med begränsad rörelseförmåga. Det kan vara människor med olika typer av funktionshinder, lungkapacitet eller styrka i kroppen. 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *