Nybörjarbok om att spåra med hund

| 11 januari, 2022 | 0 kommentarer

Allt fler skaffar hund och allt fler inser också att hunden behöver mental stimulans vid sidan om motion. Nya boken Konsten att spåra riktar sig till nybörjare som vill lära sig att spåra personspår med sin hund. Boken innehåller instruktiv text, övningar och många fina färgbilder.

Karin Pontén och Sverker Sandberg har skrivit boken och tagit alla bilderna tillsammans. Det hela började med att de saknade enkel kurslitteratur till sina spårkurser de håller på Lidingö Brukshundklubb. Efter några månaders arbete blev resultatet en kursbok riktad till nybörjare.

– Vi har märkt att många fler än vi saknar en nybörjarbok i ämnet personspår för hund. Vi hoppas förstås att de som är nyfikna på ämnet köper vår bok, men också att de som håller kurser och liksom vi saknar den här boken hittar till den, säger Sverker Sandberg, medförfattare till boken.

Förlag: Utgiven på eget förslag

Titel: Konsten att spåra – lär dig grunderna i personspår

Antal sidor: 65

Utgivningsdag: Den 15 jan 2022

ISBN: 978-91-527-1654-0

Rek pris ut: 175 SEK

Författare: Karin Pontén och Sverker Sandberg

Boken Konsten att spåra finns tillgänglig i internetbutiker som hundigt.se, jamihundsport.se, hansesgarden.se och sbkshopen.se

För att beställa ett provex av boken, kontakta Karin Pontén, se nedan.

För mer information, kontakta gärna:

Karin Pontén, tfn 0708 66 66 31, [email protected]

Framsida sprbok miljl

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.