Nytt ramavtal med Stockholms stad inom digitalt lärande

| 8 november, 2022 | 0 kommentarer

Xtractor, som är en del av Semconkoncernen, har vunnit ett nytt ramavtal med Stockholms stad som avser produktion av kommunens digitala utbildningar. Avtalet innebär att Xtractor/Semcon är förstahandsvalet av leverantörer och innefattar tjänster till ett maximalt värde på 20 miljoner kronor per år.

– Det är riktigt roligt att Stockholms stad väljer att luta sig mot vår expertis i deras viktiga satsning på medarbetarnas kompetensutveckling. Våra expertteam är redan igång och jobbar med flera nya utbildningar inom olika områden i kommunen, säger Anders Jonasson, avdelningschef på Semcon Learning Stockholm.

Stockholms stad är Sveriges största kommun och hemstad för över 960 000 stockholmare. Kommunens medarbetare stöttar invånarna via beslut i kommun-fullmäktige, nämnder och styrelse. Och behovet av kompetensutveckling är ständigt aktuellt – liksom inom alla sektorer i samhället idag gäller det att hålla sig uppdaterad med den senaste kunskapen. 

Helhetsleverantör inom digitalt lärande
Semcon är en ledande leverantör inom digitalt lärande i Sverige och har alla de kompetenser och verktyg som behövs för att stötta organisationer och företag med inspirerande, moderna utbildningslösningar som ger verklig effekt.

– I varje projekt utgår vi från kundens specifika behov och målgrupper för att kunna bidra med precis rätt expertis. Vårt team består sedan av en mix av exempelvis pedagogiska rådgivare, manusförfattare, filmproducenter och formgivare som tillsammans tar fram användarvänliga och effektiva utbildningar, säger Anders Jonasson. 

Det nya ramavtalet sträcker sig över två år, med möjlighet till förlängning i sammanlagt två år till.

Läs mer om Semcons erbjudande inom digitalt lärande.
 

För mer information, vänligen kontakta:
Per Nilsson, kommunikations- och marknadschef, Semcon
Tel.: +46 (0)739 737 200 
Email: [email protected]

Semcon är ett internationellt teknikföretag som genom att förena fysiska och digitala världar skapar användarupplevelser som gör skillnad – för människor och för vår planet. Vare sig du strävar efter att uppgradera en befintlig produkt eller tjänst, uppfinna ny teknologi eller tänka helt nytt kring framtida behov, vårt fokus är alltid på mänskliga behov och beteenden. Med olika bakgrund och specialistkompetenser bidrar våra team med nya perspektiv i utvecklingen av hållbara och konkurrenskraftiga lösningar. Genom att kombinera 40 år av avancerad ingenjörskonst, strategisk innovation, digitala tjänster och produktinformationslösningar driver vi utvecklingen framåt i flera branscher. Vi är mer än 2 000 dedikerade medarbetare baserade i sju olika länder. Läs mer på semcon.com

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *