Oddsen på Socialdemokraternas nya partiledare

| 23 augusti, 2021 | 0 kommentarer

Spekulationerna om vem som tar över rodret efter Stefan Löfven är redan i full gång och det finns flera starka kandidater. Enligt oddsen från spelbolaget Unibet pekar det mesta på att Socialdemokraternas nästa partiledare är en kvinna och den som ligger bäst till i oddslistan är finansminister Magdalena Andersson.

Efter att statsminister Stefan Löfven avslutade sitt sommartal med att meddela att han kommer att avgå under hösten, tog spekulationerna om hans efterträdare full fart. Nu släpper Unibet oddsen på Socialdemokraternas nästa partiledare och det finns flera rutinerade socialdemokrater som ligger bra till oddslistan.

– Oddsen pekar på att det blir ett välkänt namn som tar över efter Stefan Löfven. Magdalena Andersson är just nu storfavorit, hon utmanas närmast av Mikael Damberg, Anders Ygeman och Lena Hallengren, säger Henrik Holm, spelexpert på Unibet.

Unibets odds på Socialdemokraternas nästa partiledare
Magdalena Andersson 1.60
Mikael Damberg 4.25
Anders Ygeman 5.50
Lena Hallengren 7.00
Ibrahim Baylan 7.50
Ardalan Shekarabi 10.00
Morgan Johansson 16.00
Peter Hultqvist 21.00
Annika Strandhäll 25.00
Aida Hadzialic 35.00

Är Socialdemokraternas nästa partiledare en kvinna eller en man?
Kvinna 1.50
Man 2.40

Alla odds på Socialdemokraternas nästa partiledare: https://www.unibet.se/betting/sports/event/1007993165

För mer information, vänligen kontakta:
Henrik Holm, spelexpert på Unibet,
070-875 41 31, [email protected]

Om Unibet           

Unibet grundades 1997 och är en del av Kindred Group, en speloperatör noterat på Nasdaq Stockholm. Kindred Group äger och driver 9 varumärken, däribland Unibet, och är ett av de största privata spelbolagen på den europeiska marknaden. Kindred Group har över 30 miljoner kunder. Kindred Group är medgrundare av EGBA (European Gaming and Betting Association) och av IBIA, samt medlem av RGA, Remote Gambling Association i Storbritannien och granskad och certifierat av eCOGRA vad gäller ansvarsfullt och rättvist spelande.

Mer information om Kindred Group plc finns på www.kindredgroup.com och twitter.com/KindredGroup
 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *