Oddway Film vinner 50-watt i kommunikationstävlingen 100-wattaren

| 15 november, 2017 | 0 kommentarer

on, nov 15, 2017 12:06 CET


Oddway Film Television, som är en del av Shortcut Media Group, vann 50-watt i tävlingen 100-wattaren som arrangeras av Sveriges Annonsörer och avgjordes igår kväll.

I 100-wattaren delar Sveriges Annonsörer ut priser till annonsörer och byråer som skapat kommunikation som fungerar.

Oddway Film vann 50W i kategorin: Ideellt Kampanj för produktionen ”Vem ser?” för Göteborgs stadsmission genom byrån Dear Friends. Se produktionen här:
http://www.oddway.se/case/vem-ser/
.

Filmen ingick i en kampanj med syfte att öka antalet givare till Göteborgs stadsmission. Resultatet blev att antalet givare ökade med 53% för privatpersoner och 93% för företag.

– Det känns jättekul att vinna 50W tillsammans med Dear Friends, särskilt i klassen Ideell Kampanj! Att berätta något ur ett barns perspektiv är inte alltid lätt och särskilt när det gäller så allvarliga frågor som detta, men det är grymt kul att juryn uppskattade hur vi valt att berätta historien. Vi är även stolta över att kampanjen blev så framgångsrik och bidrog till att förbättra situationen för många utsatta personer i Göteborg, säger Richard Tsalikis, Producent Oddway

Samma film vann även guld på den nationella tävlingen för beställningsfilm Swedish Media Festival, i slutet av augusti.


Om Oddway Film Television

Oddway är ett prisbelönt, Göteborgsbaserat filmproduktionsbolag som kombinerar kreativitet och strategi, från idé till färdig film. Oddway har haft en stadig tillväxt sedan starten och bolaget har idag 13 medarbetare. Oddways specialitet ligger i välproducerad reklam-, brand-, imagefilm med stort fokus på storytelling. Det är ett av Västsveriges mest framgångsrika produktionsbolag med såväl byrå- som slutkunder – däribland IKEA, Volvo Cars, SCA, Göteborgs Stadsmission och Stena-koncernen.


Om Shortcut Media Group

Shortcut Media Group är en av Sveriges ledande, oberoende produktionsgrupper som bl.a. producerar reklam- och företagsfilm, trailers, animerad film, promos och tillhandahåller postproduktion. Gruppen består av Bond Street Film, Oddway Film, Shortcut Post, Good Motion, Frost VFX Shortcut Film samt Shortcut Graphics. Bolagets aktie är noterad på AktieTorget.  


För ytterligare information vänligen kontakta:

David Stenberg

VD

Oddway Film Television AB

[email protected]

Tel 0735-44 49 01

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *