Ökande volymer för återkommande europeisk kund – Svenska Aerogel är redo att leverera

| 6 juli, 2022 | 0 kommentarer

Idag skickades ytterligare en order till en europeisk kund, och denna var också större än kundens tidigare order. Affären var snabb; ett dygn efter att beställningen kommit in skickade Svenska Aerogel i väg leveransen.

 

Under tisdag morgon inkom ordern från en kund inom segmentet Bygg & Fastighet. Beställningen på 720 kg Quartzene® visar att kunden växlar upp och utökar volymen av sin produkt innehållande bolagets material. Då Svenska Aerogel hade ett lager av kundens önskade material, kunde ordern skickas redan morgonen därpå.

 

Tor Einar Norbakk, vd på Svenska Aerogel, kommenterar ordern:

– Mycket roligt att kunden, som befinner sig i expansionsfasen, återkommer med en ny större order. Detta följer våra prognoser och därför kunde vi leverera så snabbt.

 

En bild som visar text, inomhus Automatiskt genererad beskrivning

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Tor Einar Norbakk, vd. Telefon: 070 616 08 67. E-post: [email protected]

 

 

Om Svenska Aerogel Holding AB (publ)

Svenska Aerogel tillverkar och kommersialiserar det nanoporösa materialet Quartzene® för olika industriella applikationer. Svenska Aerogels affärsidé är att tillgodose marknadens behov av nya material med fokus på hållbarhet. Quartzene® skräddarsys i olika applikationer för att tillföra avgörande egenskaper. Bolagets vision är att vara den högst värderade affärspartnern med nya materiallösningar för en hållbar värld.

 

Svenska Aerogel Holding AB är listat på Nasdaq First North Growth Market. Certified Adviser är FNCA, [email protected], 08-528 003 99. 

 

Gävle 2022-07-06

 

 

 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.