Omsättningen för juni månad uppgick till 2252 ksek

| 13 juli, 2022 | 0 kommentarer

Omsättningen för juni månad 2022 blev 2252 ksek, att jämföras med 1372 ksek för juni månad 2021. Omsättningen ökade därmed hela 64% gentemot föregående års siffror.

Juni månad visade på en kraftig ökning i omsättning jämfört mot föregående år, vilket är positivt. Omsättningen ökar i stort sett enligt prognos sett som ett snitt över månaderna januari till juni. 

Försäljningen i juni var något lägre än vår prognos men följer i stort sett den plan vi lagt fast. Vi har bra möten bokade efter sommaren och de affärer vi inte tog in i juni räknar vi med att kunna stänga efter semestrarna.

Med vänliga hälsningar

Fredrik Dalebrant

För ytterligare information kontakta: 
Fredrik Dalebrant, VD Jojka Communication AB

[email protected]

www.jojka.com

Jojka Communications utvecklar kommunikationslösningar. Bolaget erbjuder molnbaserade marknadskommunikationslösningar till kunder inom E-handel samt hotell- och upplevelseindustrin. Bolagets tjänster vidaresäljs som abonnemangslösningar där kunden får ett login till jojkas plattform. Kunden kan välja på olika abonnemangsformer med olika grad av funktionalitet. Kunderna återfinns primärt i Sverige men även på andra håll i världen. Jojka Communications har sitt huvudkontor i Stockholm.

 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.