OptiGroup förvärvar Avodesch B.V. i Nederländerna

| 25 november, 2021 | 0 kommentarer

OptiGroup har förvärvat 100% av aktierna i Avodesch B.V. i Nederländerna. Bolaget blir en del av OptiGroups affärsområde Paper & Business Supplies och kommer att fortsätta verka under sitt nuvarande varumärke. Köpeskillingen har inte offentliggjorts.

Avodesch, med lager och kontor i in Wijchen-Nijmegen och en omsättning på cirka 4 miljoner euro, erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster för effektiv och resultatorienterad lokalvård.

”Genom att addera Avodesch till OptiGroups befintliga plattform och nuvarande verksamhet inom städ & hygien i Benelux-regionen, stärker vi vårt erbjudande till kunder inom privat och offentlig sektor och skapar potential för ytterligare tillväxt inom segmentet”, säger Sören Gaardboe, VD och koncernchef för OptiGroup.

”Jag är stolt och glad över att Avodesch har blivit en del av OptiGroup. Företagskulturen, styrkan och tillväxtambitionerna hos denna ledande europeiska distributionsgrupp kommer bidra positivt till Avodeschs fortsatta utveckling och framgång”, Raymond Peters, Avodesch B.V.

För ytterligare information, kontakta:
Sören Gaardboe, CEO, OptiGroup, Tel. +45 24 286700

Joris Lambert, Vd Papyrus Benelux, Tel. +32 495 580 955
Stefan Sikander, Corporate Communication Director, OptiGroup, Tel. +46 706 404684

Om OptiGroup
OptiGroup, med en nettoomsättning på 949 miljoner EUR under 2020 och 1 540 anställda, är en ledande europeisk distributionskoncern som erbjuder anpassade försörjningslösningar till B2B-kunder. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse aktörer främst inom städ & facility management, hotell & restaurang, hälso- & sjukvård, tillverkande industrier och den grafiska sektorn med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *