Order på ett RescueRunner-system till Tyskland

| 16 september, 2022 | 0 kommentarer

Safe at Sea AB (publ) har genom sin distributör mottagit en beställning på ett RescueRunner-system till Röda Korset i Tyskland.

Röda Korset Ostvorpommern-Greifswald har sedan tidigare en RescueRunner och väljer nu att investera i ytterligare en RescueRunner. Safe at Sea tecknade tidigare under våren samarbetsavtal med Lava Marine GmbH som representant på den tyska marknaden och de valde själva tidigare i veckan att investera i en egen demobåt för tester och införsäljning.

”Vi är både ödmjuka och stolta över att Röda Korset i Tyskland väljer att investera i ytterligare en RescueRunner. Vi ser fram emot att fortsätta bearbeta den tyska marknaden tillsammans med Lava Marine”, säger Henrik Hartman, CEO på Safe at Sea AB.

RescueRunner-systemet kommer att levereras under Q1 2023.

Ordervärde är cirka SEK 333 000.

För mer information vänligen kontakta:

Henrik Hartman                                   

Telefon +46 (0)303-23 07 00
[email protected]

Safe at Sea AB tillverkar, utvecklar och säljer lätta, flexibla och kostnadseffektiva sjösäkerhetssystem. Dessa system bidrar till att rädda liv och effektivisera maritim SAR-verksamhet (Search and Rescue) och är förmodligen de effektivaste systemen i världen för att rädda nödställda personer ur vattnet. Systemen innefattar utrustning, utvecklade arbetsmetoder och tillhörande utbildning. Basen i Safe at Seas utbud är RescueRunner, SafeRunner, FireRunner och GuardRunner. Safe at Seas aktie är listad på Spotlight Stockmarket.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.