Ovanligt god försäljning för Hästkällaren under högsommarmånaden juli

| 2 augusti, 2021 | 0 kommentarer

Försäljningen för den del av Anima Group AB:s verksamhet som går under det särskilda företagsnamnet Hästkällaren Rid, Trav och Western, ökade under juli månad med 31% jämfört med motsvarande månad föregående år. Försäljningen för månaden uppgick till 776 000 kronor.

”Precis som föregående år ser vi en starkare försäljning under semestermånaderna än tidigare år, vilket känns väldigt positivt. Den ökade försäljningen är särskilt värd att notera med tanke på att vi på grund av den rådande pandemin inte kunna närvara vid mässan i samband med Falsterbo Horse show som vi annars brukar” säger Daniel Karlsson, VD för Anima Group AB.

För ytterligare information kontakta:

Daniel Karlsson
Verkställande direktör
Anima Group AB
Tel: +46 (0)70 553 01 11

[email protected]

Mangold Fondkommission AB, tel. nr. +46 8 5030 1550 är bolagets Mentor på NGM Nordic SME

Om Anima Group AB

Anima Group är ett bolag som är verksamt inom förvärv och utveckling av bolag inom djurrelaterad verksamhet.

Hästkällaren Rid, Trav & Western är ett särskilt företagsnamn inom Anima Group AB, för den del av verksamheten som är verksamt inom detalj- och internethandel och svensk återförsäljning av utrustning till hästar, ryttare, ridsport samt hund och katt.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *