Över 700 föreställningar i Nikos Taverna i Stockholm – Nu öppnar Björn Ulvaeus upp dörrarna till MAMMA MIA! THE PARTY i London

| 19 september, 2019 | 0 kommentarer

Världspremiären av MAMMA MIA! THE PARTY ägde rum i Stockholm den 20 januari 2016 – Nu är det Londons tur i den nybyggda scen- och restauranglokalen intill O2-arenans väldiga kupol. Nu slår Nikos Taverna upp dörrarna och gästerna kommer att förföras under en helkväll med god mat & dryck och självklart ABBAs låtar.

Först kom musikalen, sedan kom filmen, därefter världspremiär i Stockholm med hittills över 700 föreställningar och drygt 300 000 gäster i Nikos Taverna på Tyrol.

Ikväll ägde premiären i London rum. Upplevelsen bjuder även här gästerna på en grekisk fest med smaker och dofter av medelhav, ABBA-musik, dans och glädje mitt i MAMMA MIA!-världen.

Som exekutiv producent står Björn Ulvaeus. Björn Ulvaeus har tillsammans med regissören/koreografen Roine Söderlundh och författaren/komikern/programledaren Sandy Toksvig arbetat fram en engelsk version av manuset. Flera av de ursprungliga kreatörerna  ifrån Stockholm har varit inblandade i projektet som scenograf Bengt Fröderberg, kostymör Annsofi Nyberg och kapellmästare Robin Svensson.

–  Responsen vi fått från publiken i Stockholm har varit över förväntan och jag ser med spänning fram emot London. Att ha premiär här känns fantastiskt och även självklart. Sätter man inte upp något i London eller New York så syns man inte, funkar det där så får man allas ögon på sig, säger Björn Ulvaeus.

För intervjuförfrågningar, pressmaterial och pressbilder, vänligen kontakta:
Stephanie G. Bonn, Zap PR

Telephone: +46 (0)8 661 11 75
Mobile: +46 (0)70 77 56 110
E-mail: [email protected]

Om MAMMA MIA! THE PARTY
MAMMA MIA! började som musikal 1999 med text och musik av Björn Ulvaeus och Benny Andersson

(några låtar tillsammans med Stikkan Anderson). MAMMA MIA! THE PARTY hade världspremiär den
20 januari 2016 på Tyrol, Gröna Lund i Stockholm. Den 19 september 2019 slog MAMMA MIA! THE PARTY
upp dörrarna i O2 London. Björn Ulvaeus är exekutiv producent och en av initiativtagarna till MAMMA MIA! THE PARTY.
För mer information, besök gärna: www.mammamiatheparty.com

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *