P CAPITAL OFFENTLIGGÖR SUBSTANSVÄRDE FÖR PROVENTUS CAPITAL PARTNERS IV B

| 9 april, 2021 | 0 kommentarer

Pressmeddelande

P Capital offentliggör idag att substansvärdet för Proventus Capital Partners IV B uppgick till 103,44 EUR per andel för vinst- och kapitalandelsbevis av serie A1 och till 1 035,59 EUR per andel för vinst- och kapitalandelsbevis av serie B vid marknadens stängning 31 mars 2021.

Löpande avkastning på 1,86 EUR för vinst- och kapitalandelsbevis av serie A1 och 19,78 EUR för vinst- och kapitalandelsbevis av serie B utbetalas den 23 april 2021. Ingen amortering kommer utbetalas för kvartalet.

Tillgångarna i Proventus Capital Partners IV B består till 97,1 procent av privata företagslån och 2,9 procent av noterade företagsobligationer.

P Capital är en aktiv kreditinvesterare och långivare till bolag i Nord- och Västeuropa i behov av kapital för expansion, förvärvsfinansiering, omstruktureringar och refinansiering. P Capital genomför också investeringar i noterade företagsobligationer. P Capital totala till­gångar i fonderna uppgår till 2.5 miljarder euro och förvaltas av P Capital Partners AB, som ägs av företagsledningen. Proventus AB som har grundats och ägs av Robert Weil, är en av de största investerarna i P Capitals fonder. Proventus Capital Partners IV Bs vinst- och kapitalandelsbevis av serie A1 och serie B är utgivna av Proventus Capital Partners IV B AB (publ) och är noterade på Miscellaneous Nordic AIF Sweden-segmentet under Main Regulated vid NGM i Stockholm. Antalet innehavare uppgår till knappt 20.

Daniel Sachs
VD P Capital
Telefon: 08 723 31 00

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *