P CAPITAL OFFENTLIGGÖR SUBSTANSVÄRDE FÖR PROVENTUS CAPITAL PARTNERS IV

| 9 april, 2021 | 0 kommentarer

Pressmeddelande

P Capital offentliggör idag att substansvärdet för Proventus Capital Partners IV uppgick till 104,25 EUR per andel för vinst- och kapitalandelsbevis av serie A1 vid marknadens stängning 31 mars 2021.

Löpande avkastning på 2,28 EUR per vinst- och kapitalandelsbevis kommer att utbetalas den 23 april 2021. Ingen amortering kommer att ske för kvartalet.

Tillgångarna i Proventus Capital Partners IV består till 97,1 procent av privata företagslån och till 2,9 procent av noterade företagsobligationer.

P Capital är en aktiv kreditinvesterare och långivare till bolag i Nord- och Västeuropa i behov av kapital för expansion, förvärvsfinansiering, omstruktureringar och refinansiering. P Capital genomför också investeringar i noterade företagsobligationer. P Capital totala till­gångar i fonderna uppgår till 2.5 miljarder euro och förvaltas av P Capital Partners AB, som ägs av företagsledningen. Proventus AB som har grundats och ägs av Robert Weil, är en av de största investerarna i P Capitals fonder. Proventus Capital Partners IVs vinst- och kapitalandelsbevis av serie A1 är utgivna av Proventus Capital Partners IV AB (publ) och är noterade på Miscellaneous Nordic AIF Sweden-segmentet under Main Regulated vid NGM i Stockholm. Antalet innehavare uppgår till drygt 40.

Daniel Sachs,
VD P Capital,
Telefon: 08 723 31 00

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *