Pastela Media lanserar 3 nya lexikon-sajter

| 24 augusti, 2021 | 0 kommentarer

Pastela Media driver sedan 2020 sajten Bostadsbranschen.se. Dess ökade popularitet bidrog till beslutet att under sommaren 2021 lansera tre nya lexikon-sajter.

De tre nya sajterna som har lanserats heter Ekonomilexikon.se, Hälsolexikon.se och Kryptolexikon.se. Som namnen antyder behandlar de områdena ekonomi, hälsa och krypto. Tre områden som vi svenskar har ett stort intresse av och där det finns massor av termer och begrepp som många av oss inte är riktigt säkra på vad det betyder.

Tanken med alla dessa sajter är den samma som med Bostadslexikon.se. Att på ett enkelt sätt förklara begrepp och termer som berör många av oss i vardagen. Utöver detta besvaras även ett par av de vanligaste frågorna om ämnet.

Att kunna få ett snabbt svar kring ett ämne eller begrepp har visat sig väldigt efterfrågat. Det kan finnas mer utförliga artiklar på exempelvis Wikipedia men ibland efterfrågas ett kort och koncist svar och det är just detta vi strävar efter säger Adam, marknadsansvarig på Pastela Media AB.

Om Pastela Media

​​Pastela Media AB

grundades 2019 med ambitionen att hjälpa våra samarbetspartners och kunder att driva relevant trafik till sina respektive hemsidor. Genom sökmotoroptimering och olika former av digital marknadsföring har vi idag tusentals dagliga besökare till våra webbportaler inom flera olika nischer.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *