Pernilla Nyrensten väljer att sluta som vd för RevolutionRace

| 15 augusti, 2022 | 0 kommentarer

RVRC Holding AB (“RevolutionRace”) tillkännagav idag förändringar i ledningen av bolaget. Pernilla Nyrensten, som idag är VD, har på egen begäran meddelat sin avsikt att lämna VD-posten. Pernilla Nyrensten kommer att fortsätta som aktiv styrelseledamot med särskilt fokus på varumärket och försäljning. En process för att hitta en ny VD kommer att starta omedelbart och under tiden kommer den nuvarande styrelseordföranden, Paul Fischbein, att kliva in som tillförordnad VD, med verkan från och med den 16 augusti 2022.

”Att under nio år bygga det här företaget från grunden har fått mig att lägga många andra prioriteringar åt sidan och den senaste tiden har jag funderat på vad som är rätt för mig på lång sikt. Vi har passerat många milstolpar under den här perioden, inte minst förra årets notering. Det har varit fantastiskt att bygga RevolutionRace tillsammans med Niclas, med det sagt; idag är vi inte längre ett bolag som är beroende av någon enskild anställd. Idag har vi många medarbetare som hjälper att skapa något riktigt unikt för våra kunder. Nu ser jag fram emot att fortsätta aktivt stödja RevolutionRace som en del av styrelsen med extra fokus på att bygga varumärket RevolutionRace och försäljning” kommenterade Pernilla Nyrensten.

”På styrelsens och alla aktieägares vägnar vill jag tacka Pernilla för hennes otroliga prestationer genom åren – inte minst resultaten under detta första år som noterat bolag. Sedan börsnoteringen har Pernilla och hennes team levererat över marknadens förväntningar medan många andra företag inom relaterade branscher har haft det kämpigt. Hennes förmåga att bygga ett fantastiskt varumärke och ett fantastiskt team är anmärkningsvärd och detta arbete gör att successionen kan ske på ett ordnat sätt. Jag ser fram emot att fortsätta det fina samarbetet med Pernilla, men nu endast som styrelseledamot där hon kommer att bidra inte minst inom försäljning och varumärke.” kommenterade RevolutionRace styrelseordförande, Paul Fischbein.

I samband med ovanstående ändringar, kommer Paul Fischbein att lämna posten som styrelseordförande och ledamot i valberedningen men kvarstår som styrelseledamot. Styrelsen har utsett Andreas Källström Säfweräng till tillförordnad styrelseordförande fram till årsstämman i november 2022 och ersätter därmed även Paul Fischbein som ledamot i valberedningen.

För mer information, kontakta gärna:
Paul Fischbein Styrelseordförande
E-mail: [email protected]

Desirée Holmér
IR Manager
E-mail: [email protected]

 

Denna information är sådan information som RVRC Holding AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU) nr 596/2014. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 15 augusti 2022 kl. 20:45.

Om RevolutionRace
RVRC Holding AB (publ) (RevolutionRace) erbjuder högkvalitativa funktionskläder för människor med en aktiv livsstil. Bolaget grundades 2013 av Pernilla Nyrensten, VD och Niclas Nyrensten, Creative Director. Sedan starten har grundarna haft målet att skapa multifunktionella kläder med riktigt bra passform, i högsta kvalitet och till rimliga priser under devisen ”Nature is our playground”. Genom att sälja kläder online, direkt till konsument utan onödiga mellanhänder, kan RevolutionRace erbjuda produkter som har ett oslagbart värde avseende pris, kvalitet och design. Tillsammans med sina kunder har bolaget vuxit snabbt och säljer sina produkter till fler än 35 länder. För mer information, besök gärna corporate.revolutionrace.com.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.