Pharmacolog publicerar årsredovisning för 2021

| 2 maj, 2022 | 0 kommentarer

Pharmacolog i Uppsala AB (publ) meddelar härmed att Årsredovisningen för 2021 finns tillgänglig på Bolagets hemsida https://pharmacolog.com.

Årsredovisningen för räkenskapsperioden 1 januari – 31 december 2021 finns nu tillgänglig på: Financial reports | Pharmacolog

För ytterligare information, besök https://pharmacolog.com eller kontakta:

För mer information kontakta:

Mats Högberg, VD
E-post: [email protected]

Tel: 070-546 50 21

Liselotte Söder, CFO
E-post: [email protected]
Tel: 072-525 77 27

Om Pharmacolog AB

Pharmacolog tillhandahåller lösningar och produkter som förbättrar effektiviteten och säkerheten vid beredning av injicerbara läkemedel. Vårt mål är att hjälpa till att förhindra medicineringsfel och säkerställa maximal läkemedelseffekt vid behandling av patienter med kraftfulla men potentiellt skadliga injicerbara läkemedel. Pharmacologs produkter, DrugLog®, WasteLog® och PrepLog®, hjälper personal på apotek och sjukhusavdelningar att minimera risken för fel i beredningsprocessen. Genom att kontrollera att läkemedel och narkotika som används vid kirurgi inte har manipulerats bidrar våra lösningar också på ett avgörande sätt till att förhindra att läkemedel hamnar i fel händer.

Ytterligare information avseende bolaget finns på www.pharmacolog.com.

Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB som nås på telefonnummer 08-5030 15 50 eller via [email protected]

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.