Phase One – starkt resultat i oktober

| 2 november, 2017 | 0 kommentarer

to, nov 02, 2017 11:03 CET

FGG’s förvärv Phase One gjorde en nettovinst på ca. 1,6MSEK i oktober (ca. 700 000 SEK oktober 2016). Det är framför allt affiliateintäkter från sportsbetting som bidragit till det starka resultatet.

FGG är mycket nöjda med hur konsolideringen av Phase One till FGG-koncernen fortlöpt och resultatet från verksamheten kommer reflekteras från och med kvartal 4 2017.

Stockholm 2 november 2017

Future Gaming Group International AB (publ)

För ytterligare information:

Björn Mannerqvist, VD

Mail: 
[email protected]
     Web: 
https://futuregaminggroup.com/
 
 

Denna information är sådan information som Future Gaming Group International AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning.Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2 novemberr 2017.
 

Future Gaming Group International AB (publ)
är en spelkoncern med över 430 000 registrerade kunder. Bolagets affärsidé går ut att investera i och utveckla produkter för casino lotterispel på Internet. FGG-koncernen äger och driver idag bl.a sajterna
www.PlayHippo.com
,
www.vipstakes.com
,
www.mywin24.com
samt affiliateverksamhet i dotterbolaget Phase One Performance.
 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *