PION Group AB satsar ytterligare inom Teknikkonsulting och startar dotterbolaget QRIOS Technology AB

| 20 september, 2022 | 0 kommentarer

PION Groups nya dotterbolag QRIOS Technology AB kommer att bredda och fördjupa konsultaffären inom PION Groups befintliga konsultaffär i Stockholm. Fokus kommer att ligga i att erbjuda ingenjörer med expertkompetens inom inbyggda system och produktutveckling till techbolag i Stockholmsregionen.

Affärsområdet kommer att ledas av Jonny Tuominen som har en gedigen erfarenhet av att etablera verksamheter inom konsultbranschen och affärsutveckling.

”Det finns stora möjligheter för oss att växa och ta marknadsandelar då vi ser en stor efterfrågan hos produktbolag av expertkompetens, både i form av resurskonsulter och större helhetsåtaganden inom mekanik-, elektronik och systemutveckling. ”Vi kommer att erbjuda konsulttjänster inom hela produktlivscykeln och hjälpa våra kunder med att lyckas i sina projekt”, säger Jonny Tuominen VD för QRIOS Technology AB och fortsätter, ”QRIOS Technology kommer att komplettera PION Groups erbjudande inom teknikkonsulter, då vi med QRIOS IT, QRIOS Life Science & Engineering samt QRIOS Minds Insights har fantastiska möjligheter att hjälpa våra kunder att hitta rätt konsult till rätt uppdrag inom alla teknikområden – alltid”.

 

För ytterligare information kontakta:
Jonny Tuominen, VD QRIOS Technology AB, [email protected] , +46 (0)73- 353 46 69
Jan Bengtsson, CEO PION Group AB, [email protected] , +46 (0)73-600 68 10

Om QRIOS Technology AB
QRIOS Technology AB tillhandahåller konsulter med kompetens inom bland annat mekanik- och elektronikutveckling samt inom inbyggda system och automation. Läs gärna mer här: https://www.qrios.se/erbjudande/technology/

Om PION Group AB
PION Group är en företagsgrupp som arbetar för att maximera människors och företags förmåga att prestera på högsta nivå genom kompetens, teknik och strategi. Vi är övertygade om att mänskliga resurser kommer att fortsätta att vara navet för tillväxt även i framtiden. Vi är lika övertygade om att ny teknik kommer att förbättra och accelerera människors förmågor i en rasande takt. Det är därför vi kombinerar Human Resources med Tech Resources.

Namnet PION kommer från ordet pionjär som betyder föregångare, entreprenörer och nybyggare. PION Group finns i Sverige, Norge och Finland och representerar företag som arbetar med Consulting inom bland annat IT, Tech och Strategy samt Interim Management, Executive Search, HR-Tech och även rekrytering och bemanning.

PION Groups verksamhet bedrivs under varumärkena QRIOS, Workspace Recruit, Poolia, Roi Rekrytering, Uniflex och Student Node. Koncernens moderbolag PION Group AB är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap. Läs gärna mer här www.piongroup.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.