Polisanmälan angående hantering av kontanter på Rinmangymnasiet

| 3 december, 2019 | 0 kommentarer

PRESSMEDDELANDE

Barn- och utbildningsförvaltningen på Eskilstuna kommun har i dag klockan 15.00 polisanmält hanteringen av kontanter som Rinmangymnasiet tagit emot för uthyrning av parkeringsplatser vid skolan.

– Jag vill betona att det inte är någon person som polisanmäls utan själva händelsen – hanteringen av pengarna och avsaknaden av kvitton som visar vad pengarna har använts till, säger Ingrid Sköldmo, förvaltningschef på Barn- och utbildnings-förvaltningen.

För drygt en vecka sedan fick Barn- och utbildningsförvaltningen, via ett anonymt brev, kännedom om att det förekommit uthyrning av parkeringsplatser på Rinmangymnasiet. I avvaktan på utredning stängdes två rektorer och en chef av från sina tjänster.

En granskning av hanteringen av kontanter visar att det saknas redovisning av hur mycket pengar som betalats för parkeringsplatserna samt att det saknas kvitton som kan styrka vad pengarna har använts till.

Nu får polisen avgöra om något brott har begåtts.

För mer information, kontakta:
Ingrid Sköldmo, förvaltningschef, barn- och utbildningsförvaltningen,
070-349 10 45, [email protected]

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *