Polygienes VD har flyttat aktier och ökat sitt innehav

| 30 augusti, 2021 | 0 kommentarer

Ulrika Björk, VD i Polygiene AB har flyttat 110 000 aktier mellan depåer och har samtidigt passat på att utöka innehavet med ytterligare 16 000 aktier till ett värde av 495 200 SEK.

”Detta är inget märkvärdigt, det är bara en omplacering mellan mina depåer. För att flytta mellan olika placeringsalternativ måste man sälja och köpa aktien på nytt. Transaktionen utfördes under kontrollerade former och merparten (100 000 aktier) skedde utanför marknaden, samt finns korrekt registrerat på FI” kommenterar Ulrika Björk, VD i Polygiene.

”Samtidigt passade jag på att utöka mitt innehav med 16 000 aktier efter att vi lämnat en kanonrapport i kvartalet”, avslutar hon.

Ulrika Björk innehar totalt 231 000 aktier efter senaste köpet.

 

Presskontakt Polygiene

Ulrika Björk, VD, [email protected], +46 (0)70-921 12 75
 Kristina Kruhsberg, pressansvarig, [email protected], +46 (0)70-816 21 96

Anmäl dig här för att prenumerera på rapporter, pressmeddelanden och News:
http://ir.polygiene.com/sv/press/prenumerera/

Om Polygiene
 Som världsledande inom stays fresh-lösningar, vill vi förändra sättet vi ser på produkter – från förbrukningsvaror till hållbara lösningar. Vi behandlar kläder, accessoarer, produkter för hemmet och textilier så att du kan känna dig fräsch, tvätta mindre och låta plagg och produkter leva längre. Mer än 200 globala premiumvarumärken har valt att använda Polygienes varumärke på sina produkter. Med det helägda dotterbolaget Addmaster Holdings Limited, har vi nu möjlighet att erbjuda lösningar för både mjuka och hårda ytor. Polygiene är listat på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm. För mer information: www.polygiene.com.

Erik Penser Bank AB är bolagets Certified Adviser, telefon: 08-463 83 00, e-mail: [email protected]

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *