PRESSINBJUDAN: Palmedagen 11 november samlar kända namn

| 6 november, 2017 | 0 kommentarer

må, nov 06, 2017 14:34 CET

Stefan Lövfen, Margot Wallström, Ingvar Carlsson och Marie Nilsson är några av de som medverkar vid Palmedagen lördagen den 11 november, på ABF-huset i Stockholm.

Olof Palmes internationella center fyller 25 år och arrangerar den årliga Palmedagen på temat 
”från oro till framtidstro”
 – om hur hoten från populism och ökad ojämlikhet ska bemötas.

Bland annat samtalar utrikesminister Margot Wallström med Risa Hontiveros, oppositionell senator från Filippinerna, kring populistisk politik och hur den kan bekämpas. Haydar Adelson, ordförande för Stockholm Pride, och Mina Dennert grundare av Facebookgruppen #jagärhär, pratar om civilkurage i en digitaliserad värld.

Professor Joakim Palme deltar i en diskussion kring klimat, ojämlikhet och migration. Företrädare för de socialdemokratiska partierna i Tyskland och Grekland samtalar kring partiernas kris.

Arrangemanget pågår från 10.00 till 15.30 och följs sedan av ett mingel för att fira Palmecentrets 25 år. ABF-huset finns på Sveavägen 41. 
Media är välkomna att delta under hela dagen.

Läs hela programmet här: 
https://www.palmecenter.se/wp-content/uploads/2017/09/Inbjudan-Palmedagen-2017-med-program.pdf

Björn Lindh

076 118 57 23

 [email protected]

Palmecentret är den svenska arbetarrörelsens organisation för internationellt utvecklingssamarbete och opinionsbildning. Demokrati, mänskliga rättigheter och fred är målen som dominerar verksamheten. Palmecentret och dess 27 medlemsorganisationer arbetar årligen med cirka 200 solidaritetsprojekt i hela världen för att ge människor makt att förändra sina samhällen, och därmed sina egna liv. Läs mer på 
www.palmecenter.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *