Pressinbjudan till Hyresgästföreningens aktiviteter i Norrköping

| 10 september, 2021 | 0 kommentarer

Välkommen till Hyresgästföreningens event under nästa vecka!


 

Måndag & onsdag: Vilbergens centrum och Urbergsgatan vid parkeringen mellan kl: 13-17

Fredag: Vilbergens centrum och Urbergsgatan vid parkeringen mellan kl:11-15

Under vecka 37 kommer vi ha en hel del aktiviteter runt om i landet. Äntligen kan vi ses under ordnade former och vi har bjudit in alla hyresgäster i bostadsområdet till att träffa oss, gå en tipspromenad eller för att ta en fika tillsammans grannar, vänner och familj.

Under pandemin har Hyresgästföreningens aktiviteter i bostadsområdena tagit paus. Nu är det dags och vi hoppas ni är intresserade av att komma förbi en sväng.Vi har även aktiviteter på många andra orter: https://www.hyresgastforeningen.se/regioner/sydost/nyheter/varvarveckan-2021/

För mer information:

Josefin Dejler, kommunikatör
Telefon: 072-239 27 48
E-post: [email protected]

Hyresgästföreningen är en demokratisk medlemsorganisation för dagens och morgondagens hyresgäster. Vi är partipolitiskt obundna och har över en halv miljon hushåll som medlemmar. Det gör oss till en av Sveriges största folkrörelser och den främsta företrädaren för hyresgästerna.
Vårt uppdrag är allas rätt till en god bostad till rimlig kostnad. Dessutom ska alla hyresgäster garanteras ett boende med trygghet, inflytande och gemenskap.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *