Pressinbjudan till Hyresgästföreningens aktiviteter i Uppland

| 14 september, 2021 | 0 kommentarer

Hyresgästföreningen är på besök i flera bostadsområden och hoppas att många boende ska vilja prata om sina hjärtefrågor.

Vad är viktigast för den som bor i hyresrätt? Hur känns det när omvärlden tror att ens område är farligt? Hur vill man att svensk bostadspolitik ska utvecklas?

Något vi i Hyresgästföreningen mycket gärna diskuterar och lyssnar på!

Träffa förtroendevalda och anställda i Hyresgästföreningen och de som bor i områdena.

Var vi befinner oss kan du se på vår webbsida.

https://www.hyresgastforeningen.se/regioner/aros-gavle/nyheter/tryggare-tillsammans/

Vecka 37 gör Hyresgästföreningen en gemensam satsning i hela landet. Fokus är på att möta våra medlemmar och värva fler medlemmar. Tillsammans blir vi starkare. Vårt mål är ett tryggt boende för alla.

Vi ses självklart under ordnade former, vare sig det handlar om tipsrundor, fika i kvarterslokalen eller bomöten utomhus.

För mer information, ring vårt pressnummer 010-4591300.

Region Aros-Gävle består av landskapen Västmanland, Uppland, Gästrikland och Hälsingland.

Hyresgästföreningen är en demokratisk medlemsorganisation för dagens och morgondagens hyresgäster. Vi är partipolitiskt obundna och har över en halv miljon hushåll som medlemmar. Det gör oss till en av Sveriges största folkrörelser och den främsta företrädaren för hyresgästerna.
Vårt uppdrag är allas rätt till en god bostad till rimlig kostnad. Dessutom ska alla hyresgäster garanteras ett boende med trygghet, inflytande och gemenskap.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *