Connect with us

Marknadsnyheter

Pricer presenterar dark store-lösning på NRF 2023

Published

on

På mässan NRF 2023 – Retail’s Big Show – i New York visar Pricer lösningar för automatisering och kommunikation vid butikshyllan för att möta trender inom handeln och lösa ledande detaljhandlares utmaningar.

Särskilda butiksytor avsedda för plock av kundernas beställningar är en växande trend. På NRF 2023 visar Pricer upp en dark store-lösning, med en butik i butiken, där två parallella Pricer Plaza-miljöer för elektroniska hyllkantsetiketter kan användas för att ytterligare stärka kundservicen och påskynda plock av e-handelsorder. För butikerna är det värdefullt att ha de varor som säljer mest i ett separat plockområde så att plockpersonalen därmed slipper störa kunderna i butiken samtidigt som plocktiden blir kortare. Med Pricers dark store-lösning kan butikspersonalen snabbt och enkelt plocka varor tack vare Pricers blinkande etiketter som dessutom i realtid ger informationen om nästa leverans. För kunderna innebär det att de snabbt kan hämta upp sina beställningar i butik, samtidigt som automatiseringen gör att produktivititeten i butiken ökar.

Låg energiförbrukning en fördel för färgetiketter

Färgetiketter ger den upplevelse som konsumenterna vill ha och som dagligvaruhandlarna behöver. På NRF visar Pricer upp hela sitt utbud av färgetiketter. Pricers etiketter har branschens lägsta energiförbrukning samtidigt som systemet har lång livslängd, vilket är en unik fördel för handlare som vill installera färgetiketter i stor skala.

Koll på butikshyllorna i realtid med Pricer ShelfVision

Tillsammans med ledande butikskedjor har Pricer utvecklat en AI-baserad kamera för övervakning av butikshyllor: Pricer ShelfVision. I kombination med realtidsanalys skickar systemet automatiskt en signal till butiksmedarbetarna när de ska fylla på hyllorna, ställa tillbaka felplacerade varor eller lägga nya varubeställningar.

Digital signage-lösning för effektiv kundkommunikation i butik

Pricer ser integrationen mellan digital skyltning, ”digital signage”, och elektroniska hyllkantsetiketter som en nyckelfaktor för att skapa en enhetlig kommunikation med kunderna i butiken. Handlaren får konsekvent prissättning och samstämmiga kampanjer samtidigt som kommunikationen med kunderna blir smidigare. Pricers digitala hyllkantsteknik, SmartRail, tillsammans med elektroniska hyllkantsetiketter skapar mervärde för handlarna i och med att de får möjlighet att göra effektiv marknadsföring vid hyllgaveln. SaaS-lösningen baseras på Pricer Plaza och är en användarvänlig och stabil plattform för hantering av digital marknadsföring.

– Många ledande butikskedjor, inom allt från hemelektronik och dagligvaruhandeln, till byggvaruhus, apotek och närbutiker, installerar nu elektroniska hyllkantslösningar för att utveckla sina verksamheter och stärka kundupplevelsen. Våra kunder har inte råd att mista det förtroende och den lojalitet de har byggt upp med sina kunder, och de behöver skalbara och tillförlitliga lösningar för att skapa rätt förutsättningar för den framtida verksamheten, säger Charles Jackson, Head of the Americas, Pricer.

NRF 2023 är en av världens främsta mässor för detaljhandeln och äger rum i New York den 15-17 janari 2023.

Mer information om lösningar för automatisering och kommunikation vid butikshyllan finns på Pricers webbplats, Join Pricer in booth 6539 at NRF 2023: Retail’s Big Show. Du är också välkommen att träffa oss personligen i Pricers monter 6539 på NRF 2023.

För mer information, vänligen kontakta:

Donald Charles Jackson, Head of the Americas, +1 404 863-2399

[email protected]

Om Pricer

Pricer AB är ett ledande globalt techföretag inom den snabbväxande marknaden för smart retail med digitala butikslösningar som både ökar butikers produktivitet och förhöjer köpupplevelsen. Genom digitala prisetiketter, avancerad teknik såsom optisk trådlös kommunikation och AI samt ständig innovation lägger Pricer grunden för kommunikation och effektivitet i butik. Bakom Pricers branschledande snabba, robusta och skalbara plattform som ständigt utvecklas med ny funktionalitet ligger 30 års branscherfarenhet. Pricer grundades i Sverige 1991 och är noterat på Nasdaq Stockholm.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Marknadsnyheter

Rizzo Group meddelar byte av interim CFO

Published

on

By

STOCKHOLM 3 februari 2023 Rizzo Group AB (”Rizzo Group” eller ”Bolaget”) meddelar idag att Bolagets interim CFO, Jonas Ohrzén, har sagt upp sig från sin anställning. Som hans efterträdare har Bolaget idag utsett Natalja Schneider till ny interim CFO. Natalja kommer senast från rollen som Head of Group Control på DHL Freight och har tidigare varit CFO på bland annat Nordic Morning Group. Rekryteringen av en permanent CFO pågår och är i sin slutfas.

Jonas Ohrzén kommer att fortsätta i sin nuvarande tjänst till den 6 februari 2023, Natalja Schneider tillträder tjänsten som interim CFO samma dag.

Jag vill tacka Jonas för hans tid och insats i Rizzo Group och önskar honom all lycka framtiden säger Jonas Stille, VD Rizzo Group.

För vidare information, vänligen kontakta:
Jonas Stille, VD, tel: +46 (0) 70 721 03 07, email: [email protected]

Denna information är sådan information som Rizzo Group AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s markandsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående persons försorg, för offentliggörande den 3 februari 2023 kl.17:15 CET.

Om Rizzo Group
Rizzo Group AB (publ) är en ledande aktör inom väskor och accessoarer i Sverige och Norge med totalt cirka 60 butiker. Verksamheten drivs genom de helägda kedjorna Rizzo och Morris med ett utbud av egna och externa varumärken. Rizzo Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm under ticker RIZZO B med ISIN-kod SE0016276109 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Koncernen har cirka 200 medarbetare (heltidstjänster). För mer information, besök www.rizzogroup.se

Rizzo Group
+46 8 508 99 200
[email protected]

Rizzo Group AB, Kungsholmstorg 6B, 112 21 Stockholm

Telefon 08-508 99 200. Organisationsnummer 556540-1493. www.rizzogroup.se  

Taggar:

Continue Reading

Marknadsnyheter

Market Notice 28/23 Information regarding Vultus AB’s LEI

Published

on

By

Report this content

Vultus AB’s (VULTS) LEI has been updated from a previous incorrect LEI. 

Correct LEI: 984500C635EA7EDB7420 

Stockholm February 3, 2023 

Spotlight Stock Market 
08-511 68 000   
[email protected]

Continue Reading

Marknadsnyheter

Almi Uppsala har beviljat Miris stöd för digitaliseringscheck om 250 000 kr

Published

on

By

Miris har beviljats stöd från Almi i form av en digitaliseringscheck om 250 000 kr. Stödet skall användas i samband med utveckling av det beräkningsverktyg som utvecklas tillsammans med Trients AB.

Stödet är finansierat av den europeiska regionala utvecklingsfonden och har beviljats av Almi Uppsala. Miris skall utveckla en digital lösning för överföring av data från Miris analysinstrument Miris Human Milk Analyzer™ (Miris HMA™) och ett användargränssnitt för det nya beräkningsverktyget som planeras lanseras innan årsskiftet.

”Denna finansiering är mycket uppskattat och är ett viktigt bidrag till vår utveckling av hållbara produkter. Beräkningsverktyget kommer effektivisera arbetet hos våra kunder och öka säkerheten i användningen av analysresultatet från Miris HMA™. Med ett beräkningsverktyg stärker vi Miris produktportfölj och tar ytterligare ett steg mot att förbättra nutritionsvården av för tidigt födda barn” säger Camilla Sandberg, VD Miris.

Denna information är sådan som Miris Holding är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2023-02-03 17:10 CET.

För mer information:
Camilla Myhre Sandberg, VD Miris Holding AB. Mobil: +46 18 14 69 07, E-post: 
[email protected]

Om Miris:
Miris är ett globalt MedTech bolag som utvecklar och säljer utrustning och förbrukningsartiklar för analys av humanmjölk. Försäljning sker i första hand till neonatalavdelningar, mjölkbanker och forskningsinstitutioner i hela värden. Miris vision är att alla nyfödda barn skall ha samma tillgång till sjukvård för att säkerställa bästa möjliga start i livet. I december 2018 erhöll bolaget marknadsgodkännande från amerikanska läkemedelsmyndigheten (FDA) för Miris Human Milk Analyzer™ (Miris HMA™). Missionen är att bidra till ökad global neonatal hälsa genom att tillhandahålla individuell nutrition baserad på humanmjölk. Miris Holding AB är noterat på Spotlight Stock Market.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.