Qlife utökar testkapaciten för Covid-19 under EM i fotboll i Köpenhamn

| 10 juni, 2021 | 0 kommentarer

Qlife utökar sin testkapacitet under EM i fotboll för att bidra till att genomföra säkra arrangemang vid de matcher som spelas i Köpenhamn.

I samband med EM i fotboll i Köpenhamn de närmaste veckorna utökar Qlife sin testkapacitet för Covid-19 för att ge fler tillgång till RT-PCR-testning med garanterad respons inom 8 timmar (svar samma dag). Alla testsvar meddelas till relevanta myndigheter och ett elektroniskt reseintyg utfärdas.

– Det är glädjande att Qlife har möjlighet att bidra till att EM i fotboll kan genomföras på ett säkert sätt, säger Qlifes VD Thomas Warthoe. Vi kommer att öka vår kapacitet kring de matcher som spelas i Köpenhamn och säkerställa att personer runt omkring arrangemanget, som media, får möjlighet till en pålitlig testning.

Testningen sker utan förbokning vid Symbion, Gribskovvej 4, 2100 Ø, i Köpenhamn, och är öppen för alla. Priset per test är 295 DKK.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Thomas Warthoe, VD Qlife Holding

Epost: [email protected]
Telefon: +45-21 63 35 34

Qlife är ett medicin-tekniskt företag som strävar efter att revolutionera marknaden för klinisk biomarkörtestning av helblod. Genom att göra det möjligt att utföra tester hemma i stället för i vården underlättas tillgången till blodprov som kan främja monitorering av viktiga parametrar och bidra till bättre behandling. Bolagets aktie (QLIFE) är föremål för handel på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm med G&W Fondkommission som Certified Adviser (telefon: +46 (0)8-503 000 50,

e-post: [email protected]). Läs mer på Egoo.health, Qlifeholding.com eller följ oss på LinkedIn.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *