Qlifes grundare delar upp ägandet i fyra ägarbolag

| 9 juni, 2021 | 0 kommentarer

De fyra grundarna av Qlife – Thomas Warthoe, Peter Warthoe, Lars Bangsgaard och Ebbe Finding – har tidigare ägt sina aktier i Qlife, totalt 3 900 000 aktier, via ett gemensamt ägt bolag, PKV Consult IVS. De har nu delat upp ägandet i fyra olika, egna bolag.

Uppdelningen innebär att Thomas Warthoes, Peter Warthoes och Lars Bangsgaards respektive bolag har förvärvat 1 201 200 aktier var av PKV Consult IVS, och Ebbe Finding är nu ensam ägare av PKV Consult IVS där han äger 296 400 aktier i Qlife. Efter transaktionerna är:

  • Thomas Warthoe via sitt bolag störste ägare i Qlife med cirka 9,7 procent av kapital och röster.
  • Peter Warthoe och Lars Bangsgaard, via sina respektive bolag, båda näst störste ägare med cirka 7,8 procent vardera, och
  • Ebbe Finding med sina 1,9 procent via PKV Consulting IVS bolagets nionde störste ägare.

Ovan ägarfördelning är beräknad efter utställandet av aktier tecknade med hjälp av TO1 som förväntas registrerade inom kort. Transaktionerna av aktierna genomfördes den 9 juni. Det lock-up avtal som ingicks i samband med den riktade nyemissionen i april 2021 gäller fortsatt för PKV Consult IVS samt nu även Thomas Warthoes, Peter Warthoes och Lars Bangsgaards respektive bolag.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Thomas Warthoe, VD Qlife Holding

Epost: [email protected]
Telefon: +45-21 63 35 34

Qlife är ett medicin-tekniskt företag som strävar efter att revolutionera marknaden för klinisk biomarkörtestning av helblod. Genom att göra det möjligt att utföra tester hemma i stället för i vården underlättas tillgången till blodprov som kan främja monitorering av viktiga parametrar och bidra till bättre behandling. Bolagets aktie (QLIFE) är föremål för handel på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm med G&W Fondkommission som Certified Adviser (telefon: +46 (0)8-503 000 50,

e-post: [email protected]). Läs mer på Egoo.health, Qlifeholding.com eller följ oss på LinkedIn.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *