QPT har fått formellt godkännande att investera i Parans

| 28 september, 2020 | 0 kommentarer

Qingdao Photon Technology (QPT), som har skrivit investeringsavtal med Parans, har nu erhållit de nödvändiga godkännandena från de kinesiska myndigheterna.

Godkännandena i form av certifikat har erhållits dels från Commerce Bureau i staden Qingdao och dels från National Development & Reform Committee (NDRC). Detta är ett    viktigt steg i processen fram till att QPT kan genomföra sin investering i Parans och nu är alla formella hinder borta.
 
Förberedelserna i Kina fortgår och Parans har nu alla ansökningshandlingar redo för etableringen av dotterbolaget som kommer ha sitt säte i Qingdao. Vidare så är Parans blivande partner i full gång med att etablera ett återförsäljarnätverk i samtliga kinesiska provinser för försäljning av både SP4-system såväl som 5G Smart Towers med tillhörande produkter.

– Detta är en viktig milstolpe i att kunna genomföra affären med QPT och vi kan därmed jobba vidare med de sista administrativa stegen, säger Anders Koritz, VD i Parans.

 

För mer information kontakta gärna:

Anders Koritz, VD Parans Solar Lighting AB (publ), tfn. 0733-211635, [email protected] www.parans.com

Om Parans Solar Lighting AB (publ)
Parans Solar Lighting erbjuder solljus för inomhusmiljöer genom ett innovativt system som fångar in och leder vidare solens strålar. Parans, som utvecklat tekniken, vänder sig främst till fastighetsägare, arkitekter och större arbetsgivare över hela världen. Parans Solar Lighting är noterat på Spotlight Stock Market och har kontor i Mölndal.
Hur funkar Paranssystemet: https://youtu.be/eflcbj2lpWo

Denna information är sådan information som Parans Solar Lighting AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 28 september 2020.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *