Rapport från senaste Kina-resan

| 16 november, 2017 | 0 kommentarer

to, nov 16, 2017 14:25 CET

På sin nyss avslutade Kina-resa träffade AppSpotrs ledning både Mishu Technology och APPTUTTi för uppföljningsmöten kring gemensamma projekt och, tillsammans med Novel Unicorn, nya möjliga kinesiska samarbetspartners. Sammantaget var det en väldigt givande resa, säger vd Patric Bottne.

I våras (se pressmeddelande från den 29 maj) inledde AppSpotr och Novel Unicorn ett samarbete för att bearbeta den asiatiska, och framför allt kinesiska, marknaden. 

Inom ramen för samarbetet har det startats ett pilotprojekt med Mishu Technology, ett appbaserat SaaS-bolag med en stark ställning hos kinesiska restauranger som nu tar fram en ny tjänst för restauranger baserad på appar byggda i AppSpotrs plattform. Därutöver har APPTUTTi anlitats som teknisk partner som tillsammans med AppSpotr ska anpassa plattformen appspotr.com till Kina. Under resan hölls uppföljningsmöten med båda kring de gemensamma projekten som alltjämt löper på.

Tillsammans med Novel Unicorn hölls det även möten i Kina med möjliga nya samarbetspartners. 

Kommentar från Patric Bottne, VD för AppSpotr AB:

”Det var en väldigt bra och givande resa. Som svensk SaaS-entreprenör är det imponerande att träffa mogna kinesiska SaaS-bolag som driver appbaserade affärer inom tydliga marknadsnischer. Kina ligger långt fram inom digitalisering, vilket jag inte tror många förstår, och appar är den naturliga kanalen för kommunikation och att konsumera information. Resultatet av denna resan är nya kontakter och fortsatta dialoger och vi kommer nu att vara i Kina mer frekvent för att driva våra projekt och dialoger vidare. I nuläget kan jag inte gå ut med mer information än så.”

För ytterligare information kontakta:

Patric Bottne, VD AppSpotr AB (publ)

Mobil: +46 701 46 61 89

E-post: [email protected]

AppSpotr demokratiserar apputvecklingen i hela världen genom en plattform som låter vem som helst bygga native appar utan förkunskaper i programmering. Användaren väljer enkelt den funktionalitet den behöver, skräddarsyr design och innehåll och publicerar sedan den färdiga appen till olika app butiker. AppSpotr har elva anställda och är baserade i Göteborg.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *