RAYSEARCHS FINANSCHEF PETER THYSELL HAR SAGT UPP SIG

| 3 september, 2021 | 0 kommentarer

RaySearch Laboratories AB:s (publ) finanschef Peter Thysell har sagt upp sig från sin anställning för att tillträda som CFO i ett annat bolag. Peter Thysell kommer att fortsätta i sin nuvarande roll under uppsägningstiden om tre månader för att säkerställa en ordnad övergång till dess att en ny finanschef tillträder. Processen att utse en efterträdare har inletts.

”Vi tackar Peter för hans bidrag till RaySearch under de senaste sex åren och önskar honom lycka till med sina nya utmaningar” säger Johan Löf, VD för RaySearch.

För mer information, vänligen kontakta:
Johan Löf, VD                   Telefon: +46 8 510 530 00              Epost: [email protected]

Om RaySearch
RaySearch är ett medicintekniskt företag som utvecklar innovativa mjukvarulösningar för förbättrad cancer-behandling. Företaget utvecklar och marknadsför dosplaneringssystemet RayStation och onkologiinformations-systemet RayCare* till kliniker över hela världen och distribuerar produkter via licensavtal med ledande medicinteknikföretag. I december 2020 lanserades även behandlingsstyrsystemet RayCommand*, samt dataanalyssystemet RayIntelligence. Över 2 600 kliniker i mer än 65 länder använder programvara från RaySearch för att öka livskvaliteten och förbättra resultaten för sina patienter. Företaget grundades år 2000 och aktien är noterad på Nasdaq Stockholm sedan 2003.

Mer information om RaySearch finns på www.raysearchlabs.com.

* Regulatoriskt godkännande krävs på vissa marknader.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *