Redovisning av preliminär omsättning för augusti 2022

| 15 september, 2022 | 0 kommentarer

Stockholm 2022-09-15

Det hårda arbetet fortgår här på Partytajm och vi ser med stor entusiasm fram emot den stundande hösten. I augusti uppnådde vi en preliminär omsättning om ca. 1.4 MSEK (ca. 1.1 MSEK augusti 2021).

Vi fortsätter arbeta hårt med vårt effektiviseringsarbete i kombination med en generell översyn av bolagets resursallokering, allt i syfte att skapa långsiktig tillväxt tillsammans med förbättrade marginaler. Detta arbete ger kontinuerlig effekt för att skapa en solid grund att ta fortsatt avstamp ifrån. Det är med stort engagemang vi fortsätter vårt hårda arbete med att leverera en så bra upplevelse för våra kunder som möjligt och jag ser fram emot att fortsätta uppdatera er under resans gång.

// Alexander Winqvist, Verkställande Direktör Partytajm International AB (Publ) ir(at)partytajm.se

För mer information, vänligen kontakta:

Alexander Winqvist, Verkställande Direktör

ir(at)partytajm.se

Partytajm International AB (Publ)

Partytajm bedriver sin handelsverksamhet digitalt via bolagets webbplats www.partytajm.se. Bolaget är primärt verksamt på den svenska marknaden och förser kunder med partyartiklar och dekorationer till olika högtider som bröllop, kalas, dop och andra högtider samt prisvärd väggkonst.

Hemsida: www.partytajm.se

Mentor Partner Fondkommission AB | 031-761 22 30 | [email protected]

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.