Region Gotland väljer Varbi rekryteringsverktyg

| 9 juli, 2021 | 0 kommentarer

Efter avslutad offentlig upphandling står det klart att Region Gotland väljer Varbi AB som ny leverantör av digitalt rekryteringsverktyg. Regionen har runt 6000 anställda och kommer att gå live med systemet i början av september. 

”Som nya användare av Varbi uppskattar vi enkelheten i systemet och de många smarta lösningar som finns för att underlätta för användarna. Vi uppskattar också dialogen och det kundfokus som Varbi visat under införandet” berättar Carl-Magnus Jonsson, HR-strateg, och Benjamin Graalheim, systemförvaltare, på Region Gotland. 

Region Gotland blir nu den åttonde regionen som väljer Varbi rekryteringssystem. 

“Det är jättekul att Region Gotland väljer Varbi. Gotland är en spännande region och vi är otroligt glada över att få förtroendet att leverera vårt rekryteringssystem till dem. De jobbar väldigt strukturerat och har en tydlig bild av sin process, så detta kommer att bli otroligt bra. Vi har nu åtta regioner och deras värdefulla feedback hjälper oss att bli det bästa valet för offentlig sektor” säger Jonas Rosenström, chef för offentlig sektor på Varbi. 

Om Varbi:
Varbi AB utvecklar sedan 2007 det webbaserade rekryteringssystemet Varbi Recruit som idag används av 60 000 rekryterare och rekryterande chefer på 550 olika företag och organisationer. Bland kunderna hittas utöver 85 kommuner även privata företag, rekryteringsföretag, internationella koncerner, regioner, myndigheter och universitet. Exempel på kunder är Sveriges största arbetsgivare, Sveriges största kommun, Sveriges största statliga bolag, Sveriges största nöjespark och Sveriges ledande universitet.

Kontakt: 
Jonas Rosenström
Chef offentlig sektor
Varbi AB
[email protected]
+46 733-17 54 05

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *