Regionstyret backar om Kry – V: ”Det här är toppen på ett isberg”

| 16 februari, 2021 | 0 kommentarer

Idag meddelar det blågröna styret att de ska se över möjligheten att ta tillbaka 1177 i egen regi. Vänsterpartiets krav kvarstår – Vi vill fortfarande se en oberoende granskning av samröret mellan regionen och Kry.

– Det här är toppen på ett isberg av förmåner. Enda anledningen till att de backar är för att vi gjorde kopplingarna mellan Kry och Moderaterna så synliga, säger Anna Sehlin (V), oppositionsreginråd.

Vänsterpartiet vill att 1177 tas tillbaka i egen regi direkt. Vi nöjer oss inte med en delseger eller ett tröstpris.

– Vi vill inte se en till upphandlingsrunda. Det är dags för egen regi, vilket alla regioner redan har förutom Stockholm, säger Anna Sehlin.

Amra HasanovPressekreterare070-737 41 [email protected]

Vänsterpartiet i Region Stockholm
Vi vill ha ett samhälle för alla, inte bara för de rika. Välfärden ska gå att lita på. Vården ska vara tillgänglig för alla och personalen ska ha bra arbetsvillkor. Kollektivtrafiken måste fungera bättre. Barn och ungdomar ska få fria SL-kort och pensionärer ska få resa fritt i lågtrafik. Alla barn ska ha rätt till kultur. Vi har en vision om ett ekologiskt och ekonomiskt hållbart samhälle.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *