Rekordmånga app-nedladdningar i juni

| 19 juli, 2021 | 0 kommentarer

Över 32 000 i Norden laddade ned en Cabonline taxi-app i juni, en ökning med 44% jämfört med maj i år. Att boka sin taxiresa har aldrig varit enklare än nu med appen. Och användningen av appen ökar, ett kvitto på att resenärernas bokningsbeteende blir alltmer digitalt.

Det digitala beteende i Norden har utvecklats extra snabbt under pandemin. Många har haft jobbmöten, kontakt med nära och kära och skolundervisning digitalt, vi har blivit ännu mer digitala under pandemin. Det här är det nya normala.

Allt fler resenärer föredrar att enkelt boka och betala taxi digitalt. Resenärerna uppskattar att de får fast pris och att de direkt kan kliva ur taxin när de är framme, då resan redan är betald via appen.

– I april såg vi ett positivt trendbrott av antal app-nedladdningar som har fortsatt. Öppningen av samhällen i Norden gör att den digitala beteendeförändringen märks tydligt. I juni var det rekordmånga som laddade ner någon av våra appar som till exempel TaxiKurir, Sverigetaxi, Norgestaxi, Fixutaxi och Umeå Taxi, säger Ulf Samell, Head of Market, Communication & Sustainability, Cabonline Group.

För mer information, vänligen kontakta:

Ulf Samell, Head of Market, Communication & Sustainability, +46 72 50 50 104, [email protected]

Cabonlines pressjour, +46 70 456 58 07, [email protected]

Om Cabonline
Cabonline är Nordens ledande taxiföretag med cirka 2 500 anslutna åkerier och cirka 4 400 bilar i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Inom Cabonline finns en rad välkända varumärken som Sverigetaxi, TaxiKurir, Taxi Skåne, Taxi Väst, Umeå Taxi, Taxi Västerås, TOPCAB, Norgestaxi, Kovanen, Fixutaxi och Taxi 4×27. Genom Cabonline får åkerierna tillgång till attraktiva kundavtal, stöd från branschledande teknikutveckling samt nytta av stordriftsfördelar, effektiv service och en gemensam infrastruktur. Gruppen omsatte 2020 cirka 4,2 Mdr SEK. För mer information, www.cabonlinegroup.com.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.