RENTA EASY HJÄLPER SERNEKE TÄNKA NYTT

| 1 september, 2021 | 0 kommentarer

Patric Björklund och resten av hans team på Serneke anvarar för att förlänga levnadstiden på ett hundratal 60-talslägenheter i Fontin, Kungälv. Och vår digitala maskinpark, Renta Easy, hjälper dem hitta nya lösningar.


Se filmen

 

– Jag använder Renta Easy genom datorn och brukar vinkla upp skärmen och fråga: ”vill ni ha en sådan här?”. Vi renoverar och restaurerar och då kommer alltid nya utmaningar runt kröken, här får vi nya idéer och en tydlig överblick, säger Patric Björklund, arbetsledare på Serneke.

I Fontinområdet, Kungälv, får ett hundratal lägenhet nya stammar och av oss hyr Patric och hans team bland annat sågar, infästnings -och rivningsmaskiner, fallskyddsselar och skyddsutrustning.

– Servicen går det inte att sticka under stolen med heller. Renta Easy i all ära, det är kontakten vi har med Kungälvsdepån som gör hela jobbet. De och appen hjälper oss tänka nytt med maskiner och de är alltid snabba med leverans, maskinservice och retur.

 

Serneke: smarta och hållbara samhällsbyggen

Serneke är en av Sveriges största byggkoncerner med ett heltäckande erbjudande inom entreprenad och projektutveckling. Deras mål är att uppfattas som det mest nytänkande, engagerade och dynamiska bolaget i branschen.

 

Renta Easy: en digital maskinpark  

Med telefonen eller datorn får du snabbt kontroll över vilka maskiner du har på arbetsplatsen. Här inne finns manualer, instruktioner och teknisk data om alla maskiner. Du kan även se om maskinen finns tillgänglig på den depå som du är närmast och du styr leveranser och returer, så att det passar din och er tidsplan – rentaeasy.se

 

Vill du veta mer om Renta Easy?

Kontakta din lokala säljare eller din närmsta depå eller läs mer på renta.se/rentaeasy

Marcus Sölsnaes, CMO

[email protected]
070 530 27 21

Vi finns för hela Sverige. Från norr till söder, öst till väst. För vi bryr oss om ditt bygge. Som maskinuthyrare till främst bygg- och anläggningsbranschen erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster, bland annat verktyg av olika slag, små och medelstora anläggningsmaskiner, liftar, el- och energiutrustning, ställningar och väderskydd samt bodar för byggarbetsplatser. Vi är 650 anställda som vet att frihet skapar engagemang, och det är det som förenar oss. Idag har vi 47 depåer runt om i Sverige och vi fortsätter växa eftersom vi fortsätter investera i nya depåer och utrustning av högsta kvalitet. Men framför allt för att vi bryr oss om det lokala närområdet, om varandra och våra kunder. Vi kallar det sunt Rentaförnuft.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *