Rikshem välkomnar 156 sommarjobbare

| 16 juli, 2021 | 0 kommentarer

Varje år ger Rikshem ungdomar runt om i landet möjlighet att komma ut på arbetsmarknaden genom företagets sommarjobbsprojekt. I år har totalt 156 personer fått arbete på 11 orter runt om i Sverige.

För tionde året i rad erbjuder Rikshem sommarjobb till unga mellan 16-20 år. Jobben erbjuds ungdomar både i och utanför företagets bostadsområden. Sedan sommarjobbsprojektet startade har ca 1 300 unga sommarjobbat hos Rikshem.

 

– Vi är glada att kunna erbjuda 156 ungdomar runt om i Sverige sommarjobb och ett för många första möte med arbetsmarknaden. Att sommarjobba ger både möjligheter att ta ansvar och möjligheter till nya vänner och relationer till arbetslivet vilket våra tidigare sommarjobbar brukar vittna om, säger Malin Bosaeus, Hållbarhetschef på Rikshem.  

Ungdomarna arbetar med att ta hand om Rikshems bostadsområden under totalt tio veckor i sommar. Sommarjobbarna finns i Helsingborg, Luleå, Malmö, Norrköping, Nyköping, Sigtuna/Märsta, Södertälje, Umeå, Uppsala, Västerås och Östersund.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Jennie Wolmestad, kommunikationschef, Rikshem: 070-687 18 57, [email protected]

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner och erbjuder ett tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ska vara en långsiktig samarbetspartner till kommuner och ägs av Fjärde AP-fonden och AMF Pensionsförsäkring AB. Läs mer på rikshem.se

www.rikshem.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *