Robin Kahlbom lämnar styrelsen för renodlad operativ roll i bolaget

| 27 augusti, 2021 | 0 kommentarer

Newton Nordic meddelar idag att styrelseledamoten Robin Kahlbom avgår ur styrelsen på egen begäran. Robin Kahlbom kommer arbeta kvar operativt med fokus på utveckling av bolagets försäljningsverksamhet och affärserbjudande.

”I samband med årsstämman fick styrelsen tillskott av Peter Lundgren som tillför betydande erfarenhet om branschen, vilket varit centralt i min roll som styrelseledamot. Jag har ett stort förtroende för Peter som snabbt kommit in i styrelsearbetet. Detta medför också en möjlighet för mig att ta en rent operativ roll i bolaget med ökad kapacitet till utveckling av vår affär och försäljningsverksamhet. Efter samråd med övriga i styrelsen har jag därför valt att avgå som styrelseledamot i Newton Nordic.”, säger Robin Kahlbom.

”Det är glädjande att Peter Lundgren redan nu bidragit med avsevärd branschkunskap i styrelsens arbete. Kombinerat med god kontinuitet i styrelsen under de senaste åren känner jag mig trygg med den samlade kunskapen styrelsen besitter idag. Jag ser det därför som ett naturligt steg att Robin Kahlbom nu lämnar sin post som styrelsemedlem och övergår till en rent operativ roll i bolaget.”, säger Pelle Hjortblad, styrelsens ordförande.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Henrik Lewander

Newton Nordic AB
[email protected]
+46 (0)10 222 16 18

Om Newton Nordic

Newton Nordic är ett svenskt teknikbolag som utvecklar och erbjuder specialiserade produkt- och supportlösningar för stabilisering och fjärrstyrning av rörliga kameror inom TV- och filmindustri. Newton-systemet används vid livesända prestigeproduktioner världen över, inom sport, musik, underhållning och evenemang. Upplev Newton-systemet på www.newtonnordic.com

Newton Nordic AB är listat på Nasdaq First North Growth Market sedan januari 2015. Certified Adviser är G&W Fondkommission, e-post: [email protected], telefon: 08-503 000 50.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *