S2Medical AB (publ) tecknar distributionsavtal för den sydkoreanska marknaden

| 2 augusti, 2021 | 0 kommentarer

S2Medical AB (publ) har tecknat ett distributionsavtal för den sydkoreanska marknaden med JSPHARMA. Avtalet omfattar bolagets produkter i Epiprotect-serien. Avtalet medför en initial beställning om totalt ca 250 000 SEK samt förpliktelser till ytterligare beställningar om minst 7 miljoner SEK över de kommande 3 åren för att upprätthålla kontraktets giltighet.

”Med detta avtal ökar vi vår strategiska närvaro i Asien. Sydkorea utgör en mycket stor marknad i ett land med en stark tillväxt. Vi ser fram emot att äntligen få möjlighet att påbörja samarbetet med JSPHARMA i syfte att vända den negativa trenden av allt fler öppna sår.” säger bolagets VD Petter Sivlér

Denna information är sådan som S2Medical AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2021-08-02 10:10 CET.

Petter Sivlér – CEO, S2Medical AB (publ)
Telefon: +46 (0)8-70 000 50
E-post: [email protected]

Partner Fondkommission AB (telefon 031-761 22 30, www.partnerfk.se) är Bolagets certified adviser.

Om S2Medical 
S2Medical AB (publ) är ett medicintekniskt bolag som utvecklar och säljer innovativa sårläkningsprodukter för hela sårläkningsprocessen med fokus på brännskador och kroniska sår. Bolaget har utvecklat eiratex®, ett nytt cellulosabaserat material för läkning av svåra brännskador och kroniska sår. Materialet läker sår effektivt och därmed minskar både lidande för patienter samt kostnader för hälso- och sjukvården. 

Aktiens kortnamn: S2M

Aktiens ISIN-kod: SE0011725084

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *