Safello Subscription öppnar upp för publik beta

| 24 augusti, 2021 | 0 kommentarer

Stockholm den 24 augusti 2021 | Svenska fintechbolaget Safello meddelar idag att utvecklingen och testningen av Safello Subscription går enligt plan och att bolaget öppnar upp sitt privata betaprogram till externa användare.

Safello Subscription är en kommande tjänst som gör det möjligt för kunder att köpa kryptovaluta på en återkommande basis, där användarna utan problem kan skapa en sparplan i Bitcoin och Ethereum. Tjänsten, som är planerad att lanseras för allmänheten under andra halvan av 2021, inledde en privat betafas i början av juli 2021.

Safello har ingått ett partnerskap med Open Payments Europe, en av de ledande open banking-plattformarna i Norden, för att utnyttja deras kraftfulla PSD2 API-aggregator.

– Vi är stolta att välkomna de första betatestare till Safello Subscription, en produkt som är efterfrågad bland våra kunder. Tillsammans med Open Payments använder vi respektive banks open banking-infrastruktur för att skapa en sömlös upplevelse för våra användare, säger Niklas Lundbäck, CPO på Safello.

– Vi är vi glada över att Safello har valt Open Payments som sin open banking-leverantör. Vi ser fram emot att vara en del av Safellos satsning och att stödja dem i deras utveckling, säger Louise Brandt, medgrundare och vd på Open Payments.

Betainbjudningar har successivt distribuerats till utvalda användare inom bolagets officiella Discord, med start den 23 augusti 2021.

###

För mer information, vänligen kontakta
Johan Edin, CFO Safello, [email protected]

Certified Adviser
Corpura Fondkommission AB, [email protected], +46 722 52 34 51

Safello är en prisbelönt mäklartjänst av kryptovalutor. Bolaget erbjuder ett säkert sätt att köpa och sälja kryptovalutor i sömlösa transaktioner och marknadsledande hastigheter. Safello är registrerat som en finansiell institution vid Finansinspektionen sedan 2013.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *