Safellos noteringsemission kraftigt övertecknad

| 5 maj, 2021 | 0 kommentarer

Safellos noteringsemission tecknades till 1240% – Northzone, White Star Capital och Digital Currency Group är ankarinvesterare inför noteringen på Nasdaq First North den 12:e maj

Stockholm, 5 maj 2021 | Sveriges ledande kryptomäklare, Safello, meddelade sent igår kväll att nyemissionen om 40,5 miljoner kronor inför den planerade noteringen på Nasdaq First North blev kraftigt övertecknad, med en teckningsgrad om 1240%, motsvarande över en halv miljard kronor.

– Vi är mycket glada över det överväldigande intresset som Safellos notering har genererat. Detta är ännu ett kvitto på kryptomarknadens mognad och hur den hittar in i den etablerade finansbranschen. Nu ligger fokus på att exekvera på våra tillväxtplaner och skapa långsiktigt värde för våra aktieägare, säger Frank Schuil, medgrundare och vd på Safello.

Safello tillförs genom nyemissionen 40,5 miljoner kronor och över 1 500 nya aktieägare. Bland ankarinvesterarna återfinns en rad kända investerare som Northzone, White Star Capital och Digital Currency Group.

– Den finansiella sektorn står inför en transformation och vi övertygade att samarbeten mellan kryptobolag och traditionella finansiella aktörer kommer vara nyckeln för att pådriva denna transformation, avslutar Frank Schuil.

I dagarna gick tidningen Affärsvärlden ut med en teckna-rekommendation i Safellos börsnotering och erbjudandet om 40,5 MSEK tecknades till cirka 502 miljoner kronor, vilket motsvarar en teckningsgrad om cirka 1240 procent.

Handel i Safellos aktier väntas inledas på Nasdaq First North den 12 maj 2021 under kortnamnet SFL.

###

För mer information, vänligen kontakta
Frank Schuil, medgrundare och vd Safello, [email protected]

Certified Adviser
Corpura Fondkommission AB, [email protected], +46 722 52 34 51

Safello är en prisbelönt mäklartjänst av kryptovalutor. Safello erbjuder ett säkert sätt att köpa och sälja kryptovalutor i sömlösa transaktioner och marknadsledande hastigheter. Safello är reglerat av Finansinspektionen sedan 2013.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *