Connect with us

Marknadsnyheter

Santa Maria skapade succén med tacos – nu ska Asian Buns bli en ny svensk vardagsfavorit

Published

on

Paulig-ägda varumärket Santa Maria introducerade Tex Mex i Sverige för drygt 30 år sedan och har varit drivande i att utveckla kategorin, som i dag är värd ca 2 miljarder svenska kronor. Nu kommer en ny satsning – på asiatiskt. Goda och lättlagade Asian Buns ska bli en ny familjefavorit!

I början av 2023 lanseras ett helt nytt Santa Maria-koncept där du med tre produkter lagar supergoda buns hemma lika snabbt och enkelt som du lagar tacos! Nyckeln är en bas av oerhört lättanvända produkter som kan varieras fritt under måltiden, vilket gör att konceptet passar hela familjen.

Asiatiskt är en av de starkaste mattrenderna i världen just nu och i Sverige uppger 50% att de tycker att asiatisk mat är intressant och i ropet*. Svenskar googlar ”Steamed Bao Buns” mer än någonsin och buns har blivit ett populärt alternativ på trendiga restauranger i Sverige. Hemma i det egna köket har det dock hittills uppfattats lite svårt att laga buns. Santa Maria som har en tradition av att göra det enkelt att prova nya spännande kök och rätter gör nu konceptet Asian Buns lika tillgängligt som tacos.

För det är otroligt enkelt att tillreda en måltid med de nya produkterna, 1-2-3 sedan klart! Bröden ångas i mikrovågsugn och cookingsåsen smaksätter kyckling eller svamp på ett kick. Bjud in familj och vänner och låt alla fylla sina buns som de vill, toppa med sweet mango & chili-såsen. Likt tacos på många sätt, fast asiatiskt. Perfekt i vardagen och ett härligt tillskott till repertoaren. En riktigt god måltid på 20 minuter – kan det bli bättre?

PRODUKTFAKTA

Santa Maria Asian Steamed Buns
4-pack (200 g)

Små och mjuka Bao-bröd bakade på vetemjöl, redo att serveras. Tillagas enkelt i mikron på ca 40-60 sekunder och redo att fyllas och toppas med dina favorittillbehör.

Santa Maria Cooking sauce dark soy & garlic
(100 g)

En cookingsås som ger supergod smak på maten på nolltid. Smakprofilen består av soja och vitlök och den är särskilt god med kyckling eller svamp. Kommer i en praktisk portionspåse, perfekt för 4 portioner.

Santa Maria Topping sauce sweet mango & chili
(155 g)

Som pricken över i – ringla toppingen ”Sweet Mango & Chili” över din bun. En härlig söt och fruktig sås med mango, ananas och ett litet sting av chili för den rätta hettan. En mångsidig sås som passar lika bra till nudlar och bidrar till variation inom toppingsåser.

*Källa: Smakbox Smakrapport.

Presskontakt
Eva Berglie
Kommunikationschef
Paulig Scandinavia & Central Europe
0708-99 19 37
[email protected]

Paulig är ett familjeägt livsmedelsföretag som vill skapa en ny, hållbar matkultur – för både människa och planet. Paulig erbjuder smaker i alla former: kaffe och drycker, Tex Mex och kryddor, snacks och växtbaserade alternativ. Företagets varumärken är Paulig, Santa Maria, Risenta, Poco Loco och Zanuy. Pauligs omsättning uppgick 2021 till 966 miljoner euro. Företaget har 2 300 passionerade medarbetare i 13 länder som alla samlas kring syftet For a life full of flavour. www.pauliggroup.com  

Taggar:

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Marknadsnyheter

Rizzo Group meddelar byte av interim CFO

Published

on

By

STOCKHOLM 3 februari 2023 Rizzo Group AB (”Rizzo Group” eller ”Bolaget”) meddelar idag att Bolagets interim CFO, Jonas Ohrzén, har sagt upp sig från sin anställning. Som hans efterträdare har Bolaget idag utsett Natalja Schneider till ny interim CFO. Natalja kommer senast från rollen som Head of Group Control på DHL Freight och har tidigare varit CFO på bland annat Nordic Morning Group. Rekryteringen av en permanent CFO pågår och är i sin slutfas.

Jonas Ohrzén kommer att fortsätta i sin nuvarande tjänst till den 6 februari 2023, Natalja Schneider tillträder tjänsten som interim CFO samma dag.

Jag vill tacka Jonas för hans tid och insats i Rizzo Group och önskar honom all lycka framtiden säger Jonas Stille, VD Rizzo Group.

För vidare information, vänligen kontakta:
Jonas Stille, VD, tel: +46 (0) 70 721 03 07, email: [email protected]

Denna information är sådan information som Rizzo Group AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s markandsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående persons försorg, för offentliggörande den 3 februari 2023 kl.17:15 CET.

Om Rizzo Group
Rizzo Group AB (publ) är en ledande aktör inom väskor och accessoarer i Sverige och Norge med totalt cirka 60 butiker. Verksamheten drivs genom de helägda kedjorna Rizzo och Morris med ett utbud av egna och externa varumärken. Rizzo Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm under ticker RIZZO B med ISIN-kod SE0016276109 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Koncernen har cirka 200 medarbetare (heltidstjänster). För mer information, besök www.rizzogroup.se

Rizzo Group
+46 8 508 99 200
[email protected]

Rizzo Group AB, Kungsholmstorg 6B, 112 21 Stockholm

Telefon 08-508 99 200. Organisationsnummer 556540-1493. www.rizzogroup.se  

Taggar:

Continue Reading

Marknadsnyheter

Market Notice 28/23 Information regarding Vultus AB’s LEI

Published

on

By

Report this content

Vultus AB’s (VULTS) LEI has been updated from a previous incorrect LEI. 

Correct LEI: 984500C635EA7EDB7420 

Stockholm February 3, 2023 

Spotlight Stock Market 
08-511 68 000   
[email protected]

Continue Reading

Marknadsnyheter

Almi Uppsala har beviljat Miris stöd för digitaliseringscheck om 250 000 kr

Published

on

By

Miris har beviljats stöd från Almi i form av en digitaliseringscheck om 250 000 kr. Stödet skall användas i samband med utveckling av det beräkningsverktyg som utvecklas tillsammans med Trients AB.

Stödet är finansierat av den europeiska regionala utvecklingsfonden och har beviljats av Almi Uppsala. Miris skall utveckla en digital lösning för överföring av data från Miris analysinstrument Miris Human Milk Analyzer™ (Miris HMA™) och ett användargränssnitt för det nya beräkningsverktyget som planeras lanseras innan årsskiftet.

”Denna finansiering är mycket uppskattat och är ett viktigt bidrag till vår utveckling av hållbara produkter. Beräkningsverktyget kommer effektivisera arbetet hos våra kunder och öka säkerheten i användningen av analysresultatet från Miris HMA™. Med ett beräkningsverktyg stärker vi Miris produktportfölj och tar ytterligare ett steg mot att förbättra nutritionsvården av för tidigt födda barn” säger Camilla Sandberg, VD Miris.

Denna information är sådan som Miris Holding är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2023-02-03 17:10 CET.

För mer information:
Camilla Myhre Sandberg, VD Miris Holding AB. Mobil: +46 18 14 69 07, E-post: 
[email protected]

Om Miris:
Miris är ett globalt MedTech bolag som utvecklar och säljer utrustning och förbrukningsartiklar för analys av humanmjölk. Försäljning sker i första hand till neonatalavdelningar, mjölkbanker och forskningsinstitutioner i hela värden. Miris vision är att alla nyfödda barn skall ha samma tillgång till sjukvård för att säkerställa bästa möjliga start i livet. I december 2018 erhöll bolaget marknadsgodkännande från amerikanska läkemedelsmyndigheten (FDA) för Miris Human Milk Analyzer™ (Miris HMA™). Missionen är att bidra till ökad global neonatal hälsa genom att tillhandahålla individuell nutrition baserad på humanmjölk. Miris Holding AB är noterat på Spotlight Stock Market.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.