Savills fortsätter att växa inom hyresgästrådgivning och rekryterar Matilda Haglund

| 21 juni, 2022 | 0 kommentarer

Savills har rekryterat Matilda Haglund till Savills Occupier Services-team. Matilda har mångårig erfarenhet inom hyresgästrådgivning från JLL i Sverige och i UK. Vidare har hon även arbetat i Australien.

–  Jag ser fram emot att ansluta mig till Savills och Occupier Services-teamet. Jag hoppas att min bakgrund kommer att skapa mervärde för våra kunder, både internationellt och inom den svenska marknaden, säger Matilda Haglund.

– Vi på Savills Occupier Service är otroligt glada över att Matilda Haglund ansluter och stärker upp vårt team med sin mångåriga erfarenhet inom hyresgästrådgivning och flertalet år utomlandstjänst. Jag är övertygad om att, genom förstärkningen med Matilda, får vi chansen att hjälpa fler hyresgäster i sitt arbete med att skapa värdeskapande arbetsplatser, säger Fredrik Carlman, Head of Occupier Services på Savills.

-Vi ser fram emot att välkomna Matilda till teamet och fortsätta tillväxtresan inom Occupier Service, säger Jessica Gräsberg, Head of Agency på Savills.

Matilda Haglund tillträder sin tjänst den 15 augusti.

För information kontakta:                               

Fredrik Carlman,
Head of Occupier Service

[email protected]                 
Tel: +46 76 301 10 30

Jessica Gräsberg,
Head of Agency

[email protected]
Tel: +46 70 600 02 80

Om Savills
Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, corporate finance, värdering, analys och due diligence, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt bygg- och projektledning. Läs mer på savills.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.