Scandinavian ChemoTech välkomnar ny kraft till ledningen

| 1 september, 2022 | 0 kommentarer

Som ett led i att öka produktionstakten och samtidigt förbättra kommunikationen genomför Scandinavian ChemoTech förändringar i ledningen.

Jonathan Furelid, började som konsult hos oss i juni och kommer att ha rollen som Head of Investor Relations och ingå i ledningen från och med idag.

Anders Johnsson, tilldelades rollen som Head of Production under sommaren och kommer nu att fokusera fullt ut på att hantera och effektivisera all vår produktion. Det kommersiella arbetet för Vetiqure, som Anders utförde, kommer i framtiden att skötas av vår vd Mohan Frick.

Dr. Suhail Mufti, har tillkommit som ”local dedicated partner” i Indien och tar över efter Ashim Purohit som har valt att lämna sin roll som Director. Vi måste enligt indisk lag ha en lokal representant och vi är mycket glada över att Dr. Suhail har åtagit sig detta uppdrag. Dr. Suhail kliver även in som Medical Advisor och är medicinskt ansvarig för våra studier, där studien på AIIMS ligger närmast i tid.

För mer information vänligen kontakta: Mohan Frick, VD
 

+46 (0)10-218 93 00
[email protected]

Certified Adviser: Erik Penser Bank, Tel: +46 8 463 80 00E-mail: [email protected]

Scandinavian ChemoTech AB (publ)
ChemoTech är ett svenskt medicinteknikföretag med säte i Lund som utvecklat en patenterad teknologiplattform för att ge cancerpatienter tillgång till ett nytt behandlingsalternativ, Tumörspecifik Elektroporation™ (TSE), som kan användas för behandling av både människor och djur. Det finns ett stort antal cancerpatienter vars tumörer av olika skäl inte kan behandlas med konventionella metoder men där TSE kan vara en lösning. Därför utvärderar bolaget kontinuerligt nya möjligheter och applikationsområden för teknologin. ChemoTechs aktier (CMOTEC B) är noterade på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm och Erik Penser Bank är bolagets Certified Adviser. Läs mer på: www.chemotech.se.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.