Scandinavian ChemoTechs dotterbolag Vetiqure AB inleder sin marknadsföring i USA

| 3 september, 2021 | 0 kommentarer

Som ett led i den förstudie som pågår i USA inför lanseringen av bolagets unika TSE (Tumörspecifik Elektroporation) teknologi, avsett för behandling av husdjur som drabbats av cancer, planerar Vetiqure AB att medverka i ett antal Veterinärkonferenser under hösten.

Förstudien som startade under sommaren och som skall leda till en framgångsrik lanseringsstrategi i USA går under hösten in i en ny fas där vetIQure™ kommer att visas upp för en större grupp veterinärer för första gången.

Bolaget önskar genom sin närvaro visa upp och demonstrera sin helt nya TSE teknologi. TSE – med sina unika dynamiska och säkerhetsmässiga funktioner – syftar till att förbättra behandlingseffekten och samtidigt reducera den oönskade destruktion som ibland erhålls med de tidigare och statiska utrustningarna.

”Det skall bli mycket intressant att se hur de amerikanska veterinärerna tar emot vår innovation och samtidigt utröna vilka möjligheter konferenserna kommer att erbjuda i vårt lanseringsarbete.” – säger Mohan Frick, CEO

För mer information vänligen kontakta: Mohan Frick, CEO

Tele: +46 (0)10-218 93 00
Mail: [email protected]

Certified Adviser: Erik Penser Bank, Tel: +46 8 463 80 00E-mail: [email protected]

Scandinavian ChemoTech AB (publ)
ChemoTech är ett svenskt medicinteknikföretag med säte i Lund som utvecklat en patenterad teknologiplattform för att ge cancerpatienter tillgång till ett nytt behandlingsalternativ, Tumörspecifik Elektroporation™ (TSE), som kan användas för behandling av både människor och djur. Det finns ett stort antal cancerpatienter vars tumörer av olika skäl inte kan behandlas med konventionella metoder men där TSE kan vara en lösning. Därför utvärderar bolaget kontinuerligt nya möjligheter och applikationsområden för teknologin. ChemoTechs aktier (CMOTEC B) är noterade på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm och Erik Penser Bank är bolagets Certified Adviser. Läs mer på: www.chemotech.se.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *