Seafire AB (publ) har godkänts för notering på Nordic MTF

| 13 november, 2017 | 0 kommentarer

må, nov 13, 2017 10:00 CET

Nordic Growth Market NGM AB har godkänt Seafire AB (publ) för notering på NGM Nordic MTF. Första handelsdag är fastställd till den 16 november 2017. Seafire AB (publ) kommer att handlas under kortnamnet SEA MTF.

Seafire AB är en företagsgrupp som förvärvar mogna onoterade bolag med en etablerad marknadsposition och skapar tillväxt genom aktivt ledarskap och satsningar på bland annat produkt- och tjänsteutveckling samt marknadsexpansion.

Läs mer om Seafire AB på 
www.seafireab.com

Styrelseordförande för Seafire AB är Joachim Berner. Verkställande direktör är Johan Bennarsten.

”Noteringen av Seafire skapar resurser och förutsättningar för oss att fortsätta utveckla våra portföljbolag samt förvärva fler bolag och därigenom utveckla Seafire till den ledande småbolagsutvecklaren”, säger Johan Bennarsten, VD för Seafire AB.
 

”Vi välkomnar Seafire till NGM och vi ser fram emot att följa bolagets utveckling”, meddelar 
Roger Peleback, VD för NGM.

Nordic MTF är NGM:s nordiska tillväxtmarknad, anpassad för att ge unga och växande bolag tillgång till kapitalmarknaden via en professionell handelsplattform och rågivarstöd i form av anslutna Mentorer. Nordic MTF drivs i samma handelssystem som NGM:s övriga marknader och kan därmed nås av investerare via samtliga våra nordiska och internationella börsmedlemmar.

För ytterligare information kontakta:

Ulf Krumins, Noteringschef, Nordic Growth Market NGM AB, e-post:
[email protected]

Roger Peleback, VD, Nordic Growth Market NGM AB, e-post:
[email protected]

Johan Bennarsten, VD, Seafire AB (publ), e-post:
[email protected]

Om NGM
 

Nordic Growth Market NGM AB (NGM) är en auktoriserad börs med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Börsen är ett helägt dotterbolag till Börse Stuttgart, Tysklands ledande börs för privata investerare. NGM erbjuder en komplett marknadsplats för börshandlade investeringsprodukter och tillhandahåller en komplett arena för bolag som vill notera sig. För mer information om NGM, besök
www.ngm.se
. Följ oss
LinkedIn
 
och
Twitter
.
 

Nordic Growth Market NGM AB – SE-111 57 Stockholm  Mäster Samuelsgatan 42
 

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *