Seafire utser Jacob Persson till ny CFO

| 9 juli, 2021 | 0 kommentarer

Seafire har utsett Jacob Persson till ny Chief Financial Officer för Seafire med tillträde i oktober 2021

Jacob Persson kommer närmast från rollen som Head of Group Business Control & IR på Ambea AB (publ). Jacob har under sex år på Ambea haft flera olika roller, och senast ansvarat för att leda Ambeas IR- och business control-funktion. Innan Ambea arbetade Jacob på JZ Capital Partners som Associate. Jacob har en masterexamen inom finans från Lunds universitet.

– Jag är mycket stolt och glad över att rekrytera Jacob till ny CFO för Seafire. Jacob kommer med sin gedigna erfarenhet från noterad miljö att vara mycket värdefull för att utveckla Seafires förvärvsdrivna koncern, säger Johan Bennarsten.

– Det ska bli väldigt roligt att få börja arbeta på Seafire. Bolaget har framgångsrikt etablerat en stark plattform och är väl positionerade för fortsatt framtida tillväxt. Jag ser fram emot att vara med och utveckla verksamheten ytterligare, säger Jacob Persson.  

Jacob Persson påbörjar sin anställning i oktober 2021 och på heltid från januari 2022. Nuvarande ekonomichef Peter Friberg fortsätter som konsult fram till dess att Jacob är på plats på heltid.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Johan Bennarsten, VD, [email protected], tel. +46 70 749 56 59

Informationen i detta pressmeddelande är sådan information som Seafire AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 9 juli 2021 kl. 08:30 (CET).

Kort om Seafire

Seafire är en företagsgrupp inom industri, handel och tjänster som förvärvar och utvecklar småbolag i Sverige. Bolaget grundades 2016 och fokuserar på att förvärva lönsamma, mindre bolag med utvecklingspotential. Seafire har efter förvärvet en portfölj med sju bolag och omsättning på över 400 mkr proforma. För mer information, besök www.seafireab.com. Bolagets Certified Advisor är Eminova Fondkommission AB, tel 08 684 211 00 och [email protected].

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *