Sista dag för handel med ABSL BTA är den 14 juli 2021

| 9 juli, 2021 | 0 kommentarer

Absolicons företrädesemission om drygt 50 MSEK som tecknades till 244% är nu registrerad hos Bolagsverket. Sista dag för handel med ABSL BTA är den 14 juli 2021 och de nya akterna beräknas finns hos aktieägarna den 21 juli.

Emissionen har nu efter viss handläggningstid hos Bolagsverket registrerats. Sista dag för handel med Absolicon Solar Collector AB betalda tecknade aktie (ABSL BTA) är den 14 juli 2021. Stoppdag hos Euroclear är den 16 juli 2021.

De nya aktierna beräknas finnas på respektive VP-konto/depå den 21 juli 2021.

Joakim Byström vd Absolicon Solar Collector AB

E-post: [email protected]
tel:
0611-55 70 00

Pressbilder: [email protected]

Absolicon är ett börsnoterat svenskt solenergiföretag, specialiserat på koncentrerad solvärme. Solfångaren T160 arbetar upp till 160°C och har den högsta optiska verkningsgraden som någonsin uppmätts för ett kommersiellt tillgängligt litet paraboliskt tråg. Efter att ha uppnått banbrytande prestanda har Absolicon byggt två robotiserade produktionslinor, en i Sverige och en i Kina som kan producera en 5,5 m2 solfångare var sjätte minut. Företaget kombinerar solenergiforskning med försäljning av solfångarfält till industrier som behöver hetta och ånga samt kompletta robotiserade produktionslinor för T160.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.