Siv Selva ny VD för B3 Effekt

| 4 februari, 2021 | 0 kommentarer

B3 Effekt hjälper offentlig sektor att skapa bättre medborgarservice genom digital transformation, säker informationshantering, strategisk rådgivning och förändringsledning. Bolaget är en del av B3 Consulting Group, ett expansivt konsultföretag med expertkonsulter inom IT, informationssäkerhet och Management. Efterfrågan på kvalificerade konsulter med branschkunskap inom offentlig sektor är stark och nu har Siv Selva rekryterats till ny VD för att leda och vidareutveckla verksamheten inom B3 Effekt.

– Vi är mycket glada att kunna välkomna Siv Selva som ny VD för B3 Effekt. Siv är en driven och engagerad ledare med gedigen erfarenhet av affärsutveckling och ledarskap inom konsultbranschen, vilket kommer vara viktiga tillgångar på den fortsatta tillväxtresan för B3 Effekt, säger Jörgen Samuelsson, branschansvarig för offentlig sektor hos B3 Consulting Group.

Siv Selva kommer närmast från en roll som VD på konsultbolaget Efftre. Dessförinnan har hon haft ledande positioner inom bland annat Avega Group och Postnord. Nu tillsätts hon som ny VD att leda verksamheten och medarbetarna inom B3 Effekt. Konsulterna inom B3 Effekt har bred erfarenhet av att driva framgångsrika förändringsprojekt inom den både den offentliga och privata sektorn och bistår kunderna genom hela digitaliseringsprocessen, från analys och strategi till utvecklingsarbete och införande. Till kunderna hör många av Sveriges kommuner, regioner och myndigheter.

– Det känns mycket spännande att nu ta över rollen som VD för B3 Effekt. Jag ser fram emot att få lära känna och utveckla både medarbetarna och verksamheten med målet att vara offentlig sektors bästa rådgivare i den digitala transformationen. Jag är också mycket glad att få vara en del av B3. B3s värderingar energi, erfarenheter och olikheter var något som verkligen tilltalade mig och väl på plats upplever jag att B3 också lever sina värderingar, säger Siv Selva, VD för B3 Effekt.

För mer information, kontaka gärna Jörgen Samuelsson, telefon 073-321 05 00 eller Siv Selva, telefon 070-923 97 42.

B3 Consulting Group är ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag och har idag närmare 650 medarbetare. Vi hjälper Sveriges främsta företag och organisationer att skapa morgondagens möjligheter med hjälp av digitalisering och verksamhetsutveckling. Vi strävar också efter att bygga upp en företagskultur som värdesätter våra olikheter, erfarenheter och gemensamma energi. Nöjda kunder tillsammans med toppresultat i Great Place To Work (GPTW) och fem DI Gasell-utmärkelser ser vi som ett kvitto på en hållbar framgångsmodell. Omsättningen 2019 uppgick till 839,5 MSEK, med ett rörelseresultat om 31,3 MSEK. Kontor finns i Stockholm, Borlänge, Gävle, Göteborg, Jönköping, Linköping, Malmö, Sundsvall, Örebro samt Krakow och Warszawa. B3 är noterat på Nasdaq Stockholm, small cap. Mer information finns på www.b3.se.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *