Sivers Semiconductors ledningsmedlem förvärvar aktier

| 20 juni, 2022 | 0 kommentarer

Sivers Semiconductors har informerats om att William McLaughlin, Managing Director, Sivers Photonics och en del av koncernledningen, har förvärvat 125 000 aktier i företaget från Keith Halsey.

Transaktionen utlöser ett flaggningsmeddelande eftersom Keith Halseys innehav minskar till under 5 procent, till 4,94% av kapitalet och 4,97% av rösterna i bolaget. Efter transaktionen innehar William McLaughlin 175 000 aktier och 825 000 optioner i bolaget.

         För ytterligare information vänligen kontakta:
         Anders Storm, VD
         Tel: +46 (0)70 262 6390
         Epost:
[email protected]

Sivers Semiconductors AB är ett ledande och internationellt erkänt teknikbolag som levererar integrerade kretsar (IC:er) och moduler genom sina två affärsområden Wireless och Photonics. Wireless utvecklar millimetervågsprodukter för avancerade 5G-system för data- och telekommunikationsnät och satellitkommunikation. Portföljen inkluderar RF-transceivers, strålformande front end -IC:er, integrerade millimetervågsantenner, repeaters och mjukvarualgoritmer för optimal RF-millimetervågsprestanda. Photonics utvecklar och tillverkar halvledarbaserade optiska produkter för optiska fibernätverk, sensorer och optisk fiberkommunikation (Li-Fi). Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm under SIVE. Huvudkontoret ligger i Kista, Sverige. För mer information: http://www.sivers-semiconductors.com

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.